maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kevättä ilmassa


Aurinko lämmittää jo mukavasti ja vaikka tuuli on edelleen kylmä (ja luntakin tulee harva se päivä:(), niin kyllä kevät on selkeästi tulossa <3


Aivan upeita lenkkeilymaastoja on löytynyt aivan taloni takaa!! Metsäautoteitä, peltoja, moottorikelkan uria, jne. Matka taittuu mukavasti lumikengillä ja lenkkiseuraakin on riittänyt (aurinkoisella säällä etenkin sukulaiset ilmestyvät kuin haaskalinnut talon ympärille pörräämään:P)  


Kyllä näillä pääsee :)Äiti ihailee Jumesniemen lakeuksiaToivo-setä kieli poskella :PJiiihaa!! Täältä tullaan.Jep, jep. Kevät on tulossa :) Pajunkissoja näkyvissä.Paksu, punainen Tollerin pötikkä "kiitää" hangellaHullu-Hipi söpönä....ja vähän vähemmän söpönä..
Pieni koira porkkien juuressa :)"Tulkaahan sieltä jo senkin hiturit".Välillä pitää myös rentoutua ja nauttia auringosta :)Murkkupesässä näkyy kuhinaa. Kusiaiset ovat heränneet :-OMaailmankaikkeuden paras Toivo-setä <3Pakollinen poseerauskuva :) Sir Puikula, Neiti Jästipää ja Minttu-Maaria.Täältä on tultu....ja tänne ollaan menossa :) Äiti puskee ylämäkeä. Kyllä jaksaa!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti