lauantai 12. maaliskuuta 2011

Ja sitten tuli Sauli


Siiri sai tänään oman kissakaverin, kun maatiaskissapoika Sauli muutti taloon. Neiti pitkäsäären ensireaktio tulevasta ystävästään ei tosin hirmu ilahtunut ollut, vaan sähisten ja karvapallona poistui Siiri toiseen huoneeseen heti Saulin nähtyään.. Koirat sen sijaan ovat ERITTÄIN ilahtuneita uudesta kissasta. Varsinkin Metku ja Toivo haluaisivat tutustua tulokkaaseen suorastaan riesaksi asti..


Millainen Sauli sitten on? No, aivan hurmaava tietenkin <3 Reipas, luottavainen ja ystävällinen, oikea sydäntenmurskaaja. Tuntuu ottavan uudet asiat toooosi lunkisti ja elämänasenne on muutenkin sellainen kaikesta nautiskeleva :) 


"Moi vaan! Mä oon Sauli"."Oon aika söpö <3""Musta tulee isona ainakin nääääääin iso.""Mikäs tää jättiläisotus oikein on?"


 


"Täällähän on näitä lisääkin :-O "."Hei kaveri! Miks sä oot sinne kiivenny?"Erittäin v****tunut itämainen kissa :PVoi pientä Siiri-rukkaa :PSauli ei kovin montaa minuuttia ehtinyt kotiutua, kun jo saatiin vieraita :)


Juhaa ja äitiä naurattaa.Vieraat joutuu itse keittämään kahvinsa. Isää ei paljon naurata. ;o)Päivi eläinlauman ympäröimänä :)Tää oli rakkautta ensi silmäyksellä. Päivi ja Sauli <3Liian innokkaat koirat laitetaan jäähylle :PViljo poseeraa uusien (ja melkein jo valmiiden:) vaatekomeroiden edustalla."Se on moro!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti