keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Metsätouhuja


Aamulla treffasin Sarin ja Jennin Toimelassa. Matkaan mukaan kävin nappaamassa myös Mintun.


Toivolle ja Viljolle oli tilauksessa jäljet. Minttu sai ihmetellä maailmanmenoa, syödä lihapullia ja tutustua metsässä oleviin ihaniin maalimiehiin.


Minttu pääsi tositoimiin ensimmäisenä. Aluksi sitä hieman hirvitti isojen koirien haukku ja se olikin sitä mieltä, että voisi mennä samantien takaisin autoon :) Reipastui kyllä nopeasti :)) Tehtiin hieman makkararinkiä ja kokeiltiin etsimisen alkeita. Tämä oli Mintun mielestä varsin mukavaa. Kivoja ihmisiä ja hyviä lihapullia :))


Sitten pojat.


Sari teki Viljolle n. 300m mittaisen jäljen neljällä kepillä. Kepit oli sijoitettu aivan jäljen loppuun suurinpiirtein 10m välein. Tarkoituksena lopettaa heti, jos yksikin keppi nousee :)) Jälki vanheni reilu pari tuntia.


No, itse suoritukseen.. Viljo oli aivan kuutamolla. Voisin jopa sanoa, että huonoin jälki ikinä :( Matkaanlähtökin oli ihan ihmeellinen. Viljo ei missään vaiheessa oikein kunnolla kiinnittynyt jälkeen, vaan meno oli sellaista ihme haahuilua :(( Ekasta kulmasta ajoi yli oikein urakalla ja sen jälkeen ei  enää löytänytkään jälkeä. Kokeilin nostaa uudestaan muutamastakin eri paikasta, mutta ei niin ei. Lopulta ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin keskeyttää. Höh. Kovinkaan montaa kertaa ei ole jälki ajamatta jäänyt :(( Toivottavasti ensi kerralla paremmin.


Toivo oli myös matkassa mukana ja uskaltauduin senkin kanssa jäljestämään. Eilen illalla se tosiaan ontui, mutta tänä aamuna tuntui olevan taas ihan ok. Turha sitä varmaan on täysin levossa pitää, sillä eihän ne luunpalaset sieltä koivesta mihinkään häviä? :( Jos ontuu, niin sitten otetaan iisimmin, mutta muuten yritetään elää mahd. normaalia elämää. 


Toivon jälki oli myös reilut kaksi tuntia vanha, n. 300m pitkä ja se sisälsi jokusen kulman + kaksi keppiä. Toivo oli tänäänkin loistava <3 Ajoi hyvin, tosi tarkasti ja palautti kepit salamana :)) Paljon paremmin ei olisi kyllä voinut mennä :D Ihku Toivo-setä <3


Jäljestelyn jälkeen käytiin vielä porukalla pikku lenkillä ja uittamassa koiria. Minttukin viiletti reippaana mukana ja tutustui vesikoiriin :) Uimaan se ei vielä uskaltautunut, mutta kovasti hillui ja kahlaili rantavedessä :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti