keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Iltatokot


Illalla käväistiin vielä Sarin ja vesikoirien kanssa lenkillä ja tietty myös tokoilemassa. Hieman ehkä alkaa olla väsymyksen merkkejä ilmassa, sillä molemmat pojat odottelivat omaa vuoroaan suht rauhassa :-O No, Toivo sentään totuttuun tapaan hiihteli pitkin kenttää, kun treenasin Viljon kanssa :P


Viljo aloitti noudoilla. Sari käskytti ja tavoitteena ennakoimattomuus. Ensimmäisellä yrityksellä nytkähti liikkeenohjaajan käskystä, mutta tämän jälkeen pysyi hienosti. Kaikki noudotkin oikein hyviä :)


Merkkiä + ruutua samalla tekniikalla. Enää ei mennyt vipuun, vaan malttoi odottaa lupaa. Palkkasin aluksi pari kertaa merkille ja tämän jälkeen päästin ruutuun. Meni taas kerran miljoonaa.. Yritin pysäyttää, mutta oma ajoitukseni oli pielessä ja Viljo stoppasi vasta ruudun taakse. Palkkasin ja kävin siirtämässä oikeaan kohtaan. Uusinnalla kerrasta oikein :)


Ohjattua. Tässä on nyt jokin ongelma :( Vasen puoli sujuu hyvin, mutta oikea tökkii. Viljo kääntyy väärin ja ajautuu tosi herkästi keskimmäiselle. Nytkin ehti kerran hakea keskikapulan ja tämän jälkeen uusinnalla jumitti merkille. Annoin useammankin lisäkäskyn, ennenkuin suostui lähtemään noutamaan ja pienten kaarteluiden jälkeen onneksi bongasi oikean kapulan. Palautus hidas. Uusintayritys kaikinpuolin parempi ja tästä tietysti tosi hyvät kehut+palkka.


Tunnarin tein kaksi kertaa. Molemmat ihan ok. Ensimmäisessä palautus ravilla, toisessa laukalla.


Toisella kierroksella otin liikkeestä istumisia. Viljo kyylää niin paljon merkkejä, ettei oikein kykene istumaan :( Tein useampaankin kertaan liikkeenohjauksella ja päädyin lopulta käyttämään pientä käsiapuakin, ennenkuin alkoi onnistua. 


Loppuun vielä seuraamista ja ehkä parasta Viljo seuraamista ikinä!!! Meni oikeasti tosi hyvin :) Ainoa kohta mihin en ollut tyytyväinen oli juoksussa tehty käännös oikealla. Tässä erkani turhan paljon. Lisäksi itse sössin sivuaskeleet vasemmalle.


Toivo-setä teki ainoastaan tunnaria. Muutama kerta yhden kapulan etsimistä ja sitten pari kertaa kokonainen liike. Kävi ehkä vähän liian kuumana taas kerran.. Ei tehnyt virheitä, mutta siinä hilkulla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti