tiistai 23. kesäkuuta 2009

Jussi tokoa


Sunnuntai-iltana tokoteltiin pienellä porukalla Tullin nurtsilla. Viljo teki suht kisamaisen harjoituksen.


Seuraaminen. Kati käskytti pitkähkön kaavion, joka sisälsi kaikkia nopeuksia ja askelsiirtymiäkin taisi tulla muutama. Viljo oli hieman vallaton :) Pompotteli aikatavalla, mutta paikka ja kontakti tututtuun tapaan hyviä.


Liikkeestä istuminen. Tästä olisi kisoissa tullut nolla :( Ei nimittäin istunut. Jäi seisomaan, jonka jälkeen käännyin ja annoin toisen käskyn + vartaloavun. Tämän jälkeen istui :


Luoksetulo oli positiivinen yllätys. Ei tosiaankaan mikään WAU-suoritus, mutta kaikki pätkät tasaista laukkaa ja hyvät stopit. Kisoissa todennäköisesti kympin suoritus. Itse kaipaisin kuitenkin paljon enemmän vauhtia ja voimaa... Edelleen vähän sellainen pikkusievä. Tästä kuitenkin palkka.


Ruutu. Tämäkin suht ok. Lähti lujaaaaaaaaa ja rallatteli ylitse. Palasi omatoimisesti oikealle paikalle ja annoin pysäytyskäskyn tämän jälkeen ;o) Loppuosa tosi hyvin!!


Metalli. Tästäkin nolla :( Lähti ennen aikojaan. En huutanut takaisin, vaan annoin noutaa ja otin sitten kokonaan alusta. Nyt malttoi mielensä ja itse noutokin ihan ok.


Hyppyä ei ollut, joten seuraavana vuorossa tunnari. Tämä oli tosi hyvä :) Hyvä vauhti molempiin suuntiin ja rauhallinen haistelu.


Lopuksi vielä kaukot. Plääh. Ei taaskaan noussut ensimmäisellä :(( Tämän jälkeen teki sitten ihan ok vaihdot. Tekniikkaan en ole yhtään tyytyväinen. Tekee kuitenkin niinkuin on opetettu, joten oma moka... Peruutti ehkä kymmenisen senttiä??


Äh, en tiedä. Tää tokoilu ahdistaa taas vähäsen :(( Edistyminen tuntuu ihan olemattomalta, vaikka treenaisi kuinka paljon tahansa ja tietyistä perusongelmista ei tunnu koskaan pääsevän eroon.




Pakko laittaa vielä loppuun kuvasarja, missä Siru alias Hullu-Hipi nautiskelee kesästä (ja tennispallosta:))






 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti