sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Iltatokoa
Nyt on jo lähestulkoon toivottu eilisistä paimennuskisoista :P Ei vaan, varmaan jonkunmoinen lämpöhalvaus/auringonpistos/kuivuminen tms. tuli eilen, sillä koko eilisillan ja tämän aamun oli tosi paha olo ja hemmetinmoinen päänsärky :(( Aivan liian kuumia kelejä tälläiset helteet meikäläiselle.

Iltasella käväistiin tokoilemassa tullin nurtsilla pienehköllä porukalla. Toivo ja Viljo olivat hulluja :) Selvästi näkee, että ihan liian vähän on tullut tokoiltua viime aikoina..

Toivo aloitti ja sen kanssa otin pk-tottista. Seuraaminen yli-innokasta, istuvaa ja nyt Toivo myös painoi. Mistä pirusta se tietääkin milloin tehdään pk:ta ja milloin tokoa? Liikkeestä istuminen ok, samoin liikkeestä maahanmeno. Luoksetulossa tuli aavistuksen vinoon ja hieman liian lähelle. Vauhti erittäin hyvä! Liikkeestä seisominen oli hieno :) Toivon odotus oli selvästi maahanmenossa, mutta kerrankin se malttoi kuunnella. Käskyn jälkeen se ainoastaan niiasi hieman ja sen jälkeen ponkaisi reippaasti seisomaan. Olin enemmän kuin tyytyväinen :)) 2kg kapulalla otin yhden palautuksen pitkältä matkalta. Loistava! Ja yhden kokonaisen noudon. Tämäkin loistava! Sekä kapulalle meno että palautus todella nopeita :)) Lopuksi vielä vähän tokoa eli merkkiä, ruutua, kaukoja, hieman ohjatun palasia sekä seuraamista hihnassa. Kaikki hyvin, vaikka Toivo kävikin hieman turhan kovilla kierroksilla ja jonkun verran ylityöskenteli.

Sir William aloitti luoksetuloilla. Näihin on nyt vihdoinkin tullut vauhti takaisin :) Otin pari pitkältä matkalta ja sitten muutama hieman lähempää pysähdyksen kera. Kaikki aika ok. Liikkeestä maahanmenoa kokeilin myös, mutta siinä Viljo pomppi aivan hillittömästi valmistelevassa osuudessa. Itse maahanmeno kuitenkin hieno ja nopea :) Sitten noutoa. Kapulan takakautta ottaminen alkaa olla aika valmis, mutta jostain syystä se ei näytä Viljon tekemänä yhtään siistimmältä!? Viljo pystyy lennättämään kapulaa aivan entiseen malliin, vaikka kiertääkin nyt ensin taakse :( Hitto. Pakko koittaa varmaan jotain muuta?

Kaukoja otin myös. i-s osuudessa Viljo peruuttaa aivan hillittömästi ja muutenkin hyppelee ja pomppelee vähän joka suuntaan.. Tää on oikeesti Viljon kanssa aika haastava liike. En saa sitä oikein koskaan sopivaan mielentilaan :( Yleensä se on aina liian innokas. Seuraamista otin hihnassa + lelupalkalla ja se oli yllättävänkin hyvää :)

Aivan lopuksi vielä ruutua ja merkkejä. Aluksi annoin Viljon tarjota vapaamuotoisesti ruutuun menoa. Suht ok, vaikka hakeutuikin aina hieman liikaa vasempaan reunaan. Sitten tein yhden ruudun missä palkka oli valmiina. Tässä vauhti mieletön ja nappaa lelun suorastaan vaarallisen näköisesti.. Olenkin hieman viimeaikoina miettinyt pitäisikö mun kokonaan luopua tämäntyyppisistä harjoituksista? Viljo menee ihan liian lujaa ja jos se epäonnistuu lelun nappaamisessa se jarruttaa niin, että sen kaikki jalat leviävät pahannäköisesti sivuille tai sitten se lentää voltteja ilmassa :( Tästä samaisesta syystä en myöskään kovin mielelläni sille palloa heittele..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti