sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Agirotu
Agirotu järjestettiin tänä vuonna Ylöjärvellä ja pitopaikkana toimi Teivon ravirata. Joukkueemme nimi oli "Toivoa on" ja siinä kilpailivat Jukka & Kiti, minä & Toivo, Pete & Meg sekä Tiina & Tippa :)

Rata oli  helpohko, mutta estevälit olivat pitkiä ja näin ollen vauhti pääsi kiihtymään miljoonaan.. Oman haasteensa toi myös lentävä lähtö..

Toivolla oli hieman liian kivaa :) Joka ikisellä suoralla se tempaisi muhun kunnon etumatkan ja suoritti sen jälkeen omavalintaisia esteitä.. Mä en päässyt koko radan aikana oikeastaan kertaakaan sen menoon mukaan :( Toivo kun ei paljon neuvoja kysele ja varsinkin heti kun välimatka kasvaa, niin se menee mihin lystää.

Radalta meille taisi tulla 30 virhepistettä. Ainakin 2 x hyl + kaikkea muuta kivaa. Muu joukkue onneksi onnistui paremmin :) Tiinalle&Tipalle nolla ja Jukalle&Kitille sekä Petelle&Megille jokunen pikkuvirhe. Lopputuloksissa joukkueemme oli hienosti kuudes (yhteensä maxi-joukkueita taisi olla 79..)

Tässä jokunen kuva suorituksestamme. Kuvat: Päivi Talasmäki

Vielä menee hyvin :)


Tilanne seuraavalla esteellä..
Toivo kurvaa putkesta :)


Loppusuora alkaa.


ja Anne jää..


jiihaa!!!


kyllä se joskus kääntyy (tässä taas hylyn jälkeen..)


ilmeellä :)


maaliiiiiiiin!


Toivo tyytyväisenä (ja likaisena) suorituksensa jälkeen :)


Loppuun on vielä ihan pakko laittaa :) Chihuahua Nasu on saanut uuden kaverin. Kuvassa agirodun uuvuttama pikku-bostoni Manu :)))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti