torstai 27. syyskuuta 2007

Väsyttää :(


Ei oikein jaksa tehdä yhtään mitään. Väsyttää koko ajan aivan tolkuttomasti ja treenimotivaatio on ihan nollassa :(


Toivon kanssa kävin alikiitämässä tiistaina (tai paremminkin läpikiitämässä). Toivo-setä senkun jyrää eteenpäin ja viis välittää rimoista. Ja kun tähän vielä yhdistetään tumpelo ja jatkuvasti myöhässä oleva ohjaaja on lopputulos aika järkkyä katsottavaa. Uusin ratoja suurinpiirtein tsiljoona kertaa, ennenkuin saimme aikaiseksi edes jotenkuten siedettävän suorituksen... No, Toivolla ainakin oli hauskaa (ja naurattihan se epätoivoinen söhellys välillä itseäkin:))


Eilen illalla käväisimme Viljon kanssa paimentamassa. Jotain pieniä f...ing öttiäsiä oli liikkeellä aivan sairaasti ja odotteluajat oli täyttä tuskaa..


Viljo kävi laitumella kaksi kertaa. Eka kerta vielä suht ok, mutta toisella kertaa Viljo ei saanut lampaita liikkeelle ollenkaan :(( En tiedä. Tää homma ei kyllä etene yhtään niinkuin toivoisin. Jotenkaan Viljo ei kerta kerralta syty enemmän ja enemmän, vaan pikemminkin päinvastoin. Nytkin se tuntui alusta asti tosi löysältä ja mun mielestä se myös hukkasi kontrollia laumaan paljon enemmän kuin aikaisemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti