keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Pitkästä aikaa..


..ennätän tännekin jokusen rivin kirjoittaa :) 


Kaikennäköistä on tullut tehtyä ja puuhattua.


Toivon kanssa piipahdimme Oulussa elokuun puolivälissä. Suorituksemme oli huono, mutta silti kotiintuliaisena sm-pronssia. Tässä hyvin lyhyt kisakertomus:


Tottiksessa yritin pitää Toivon aika alhaisessa vireessä, joten se söi ehkä vähän suorituksen näyttävyyttä, mutta toisaalta pienensi virheiden mahdollisuutta :) Siltikin paljon ärsyttäviä pikkuvirheitä (vajaita perusasentoja ym.) :(


Jälki meni aika odotetusti. Janalla Toivo lähti etenemään suoraan, nosti hyvin jäljen ja lähti jäljestämään TIETYSTI väärään suuntaan :( Eikä meinannut millään edes suostua kääntymään!!


Maasto oli suurimmaksi osaksi varsin vaikeakulkuista: hakattua rankaa sikinsokin, tiheikköä, suota ja ainakin miljoona ojan ylitystä. Kaaduin ensimmäisen heti janalta lähdettäessä ja pari kertaa vielä matkan varrella.. Toivo kuitenkin ajoi jälkeä todella hyvin ja nosti varmanoloisesti kaikki kepit :)


Esineruutu oli pienoinen pettymys. Oikeastaan ainoa asia mitä olen tänä vuonna kunnolla treenannut ja se meni nyt ihan penkin alle :( Jos nyt jotain haluaa selittellä, niin maasto oli kyllä aika hankala (sellaista pienen pientä kumparetta koko ruutu täynnä). Ainoastaan kolme koiraa löysi kaikki esineet!!


Tiesin ihan heti kun ensimmäisen kerran lähetin koiran ruutuun, että ei tule onnistumaan :(( Toivo ei työskennellyt missään vaiheessa kunnolla, vaan lähinnä hillutteli ja juoksenteli. Tosi ärsyttävää :( En kertakaikkiaan voi käsittää mikä meillä tässä esineruudussa aina välillä mättää. Parhaimmillaan Toivo on aivan mielettömän hyvä ja sitten joskus se keskittyy lähinnä juoksemiseen ja esineiden löytyminen tuntuu jäävän ihan sivuseikaksi :((( Tällä kertaa saaliina vain yksi vaivainen esine :(((((

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti