torstai 26. marraskuuta 2015

Sairastuvalta päivää

Meneekö huonosti vai hyvin huonosti jos omistaa viisi koiraa ja niistä on tällä hetkellä saikulla neljä?

Aloitetaan Voitosta. Huomasin muutama päivä sitten että yksi Voiton etujalan varpaista on iso, turvonnut ja aristi kun sitä väänteli. Tunnusteltaessa tunsin varpaan sivussa myös pienen kovan patin ja ajattelinkin että varpaan sisällä on varmasti jokin vierasesine, kivensiru tms. Ontunut Voitto ei ole. Eläinlääkärissä varvas kuvattiin ja murtumahan sieltä paljastui :( Nyt syödään kipulääkettä, lepäillään ja varvas olisi tarkoitus kuvata uudestaan 6-8 viikon kuluttua. Toivottavasti paranee ja luutuu hyvin. Ennuste ainakin on tällä hetkellä hyvä. Katsotaan kuinka käy.

Metku ja Toivo ontuvat. Vanhat vammat kiukuttelevat ja Toivolla todennäköisesti nivelrikkokin. Kipulääkettä ja lepoa niillekin.

Cass puolestaan menee tänään hampaanpoistoon. Se on jossain vaiheessa katkaissut kaksi yläetuhammastaan ja nyt käydään nappaamassa ne pois. Saikkua siis sillekin, mutta ei onneksi kovin pitkää.

Lee sentään on terve kuin pukki :) Olen käynyt sen kanssa pari kertaa liitelemässä Voiton agilitykurssilla ja se on ehkä maailman täydellisin liitokoira <3 Niin kevyt ja helppo viedä. Lukee loistavasti rataa, tulee kaikkiin ohjauksiin, kääntyy ihan miten tahansa, kulkee miljoonaa, eikä edes tiputtele rimoja. Olen ollut ihan "WHAAT!! Tälläistäkö tämä agility oikeasti on?" Olen pitänyt itseäni aina huonona ja surkeana ohjaajana, mutta ehkä minulle on vuosien saatossa osunut myös melko haastavia agilitykoiria? Toivon, Sirun ja Viljon kanssa rataa tehtiin lähinnä verenmaku suussa. Hirmuista tappelua, vääntöä, sekoilua ja juuri kun ajatteli että JES nyt se elukka vihdoinkin kääntyy, niin samantienhän se lipui kaukaisuuteen väärälle esteelle..


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti