tiistai 25. maaliskuuta 2014

Puuhastelua

Meidän treenit ovat olleet viimeaikoina lähinnä sellaista puolittaista puuhastelua. Motivaatio on ollut nollassa, eikä ole ollut oikein aikaakaan saati sitten treeniseuraa.. Tänään kuitenkin tokoilemassa Karkun kentällä Sarin ja Tanjan kanssa.

Metku teki pari settiä kaukoja sekä seuraamista Sarin häiriköidessä. Ihan ok.

Toivo humputteli menemään enemmänkin ja se on kyllä edelleen mukavassa iskussa :) Onhan sillä toki ne omat virheensä, mutta sen huikea asenne paikkaa paljon <3

Lee tuntui myös varsin hyvältä!! Tein sivulletuloja kiertojen kautta, ruutua, ohjattua ja seuraamista. Sivulletulot loistavia!! Saman vauhdin ja asenteen kun vielä saisi siihen varsinaiseen luoksetuloonkin :-/ Ruudusta Lee kiihdytti ensin yli kohti jotain kentällä ollutta roskaa.. Uusinnalla parempi. Tein tämän jälkeen vielä jokusen toiston paikanhakuja läheltä. Nämä tuntuvat paranevan pikkuhiljaa!? Vieläkään se ruudunpaikka ei ihan kristallinkirkkaana Lee päässä ole, mutta edistyy, edistyy :) Ohjatun kapulat näkyivät tosi huonosti nurmella (en meinannut nähdä niitä itsekkään), joten tämä aiheutti pientä sekoilua.. Vasenpuoli ok, mutta oikealta kaartoi keskelle. Eikä porsas edes totellut pysäytyskäskyä!! Ampui vain kapulalle, vaikka kuinka huutelin.. Seuraamista tehtiin Sarin häiriköidessä. Nyt ei häiriintynyt oikeastaan ollenkaan, vaikka viimeksi oli niin vaikeaa!

Cass ei tehnyt mitään. Se ei ole todellakaan häikäissyt viime aikoina, enkä ole sen kanssa pitkään aikaan oikeastaan edes treenaillut. Se tuntuu nyt tosi pehmeältä, ottaa painetta ja häiriötä. Saa nähdä. Toivottavasti korjaantuu ajan myötä..

Mitäs muuta? Kotona alkavat pikkuhiljaa työllistää pihahommat. Taimia meillä on äidin kanssa kasvamassa tänä vuonna ennätysmäärä, joten saa nähdä mihin ne kaikki tungetaan ;o)
- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti