tiistai 11. maaliskuuta 2014

Melkein jo kevät :)

Illat ovat jo sen verran valoisia, että töiden jälkeen ehtii puuhastella yhtä sun toista.

Lenkkeiltyä on tullut runsaasti ja vieläkin enemmän ja pidempiä lenkkejä polttelisi päästä vaeltelemaan. Aina näin keväällä ajatuksiin hiipii myös juoksemisen aloittaminen. Yleensä se jää aina ajatuksen tasolle tai kuihtuu muutamaan lenkkiin, mutta eihän sitä koskaan tiedä, ehkä tänä vuonna? :)

Paimentamassa kävin viimeksi eilen ja treenit menivät oikein hyvin. Tuntuu että viimeinkin palaset alkavat loksahdella paikoilleen!! Metkun kanssa ei enää juurikaan tarvitse vääntää, vaan se on hyvin kuulolla ja ottaa kivasti ohjeita vastaan. Eilen hioin sen kanssa hieman ajoa ja treenailin jakoa. Metku oli hyvä ja minä puolestani jotain ihan muuta :) En osaa oikein vieläkään siirrellä koiraa niin, että saisin pidettyä lampaat edes auttavasti linjalla ja lisäksi jaotkaan eivät aina mene ihan suunnitelmien mukaan.. No, ehkä jonain päivänä :)
Lee testaili etupäässä pillikäskyjä ja aika mukavasti se tuntuu niitä jo ymmärtävän :D

Eilen ja tänään yllätin itseni ja kävin tekemässä tytöille lyhyet jäljet ja lisäksi hieman esineruutua. Kukaan tytöistä ei ole juurikaan jäljestänyt, joten aika alkeista lähdettiin liikkeelle. Nameja en kuitenkaan jaksanut jäljelle kylvää ja muutenkin mentiin kokolailla katsotaan-mitä-tapahtuu-tyylillä. Eli toisin sanoen kävelin jokaiselle n. 100 m jäljen ja lähdin ajamaan :) Ei kovinkaan suunniteltua, eikä tavoitteellista treenaamista! No, hälläväliä :P Metku selvitti oman jälkensä suht hyvin. Cass eteni myös jälkeä pitkin aika kivasti, mutta sitä selvästi välillä hieman jännitti. Lee puolestaan oli pihalla kuin lumiukko :)

Ehkä sitä tänä vuonna voisi jäljestellä hieman enemmänkin? :D

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti