tiistai 23. huhtikuuta 2013

Still alive

Oho, onpas aikaa vierähtänyt viime postauksesta :-O Laiskoja ei kuitenkaan olla oltu. Tokoa on treenattu ja paljon!! Viljo on myös ilmoitettu yhteen kokeeseen ja Metku peräti kahteen :)

Paimentamassa olen käynyt tyttöjen kanssa läpi talven säännöllisen epäsäännöllisesti. Ainoastaan huhtikuu on kokonaan huilattu. Ensin liukkaiden kelien takia ja nyt alkaa pienellä metsälaitumella olla jo sen verran monta isoa lammasmammaa, että odottelemme suosiolla suuremmille pelloille pääsyä :) Harmillista vain, että kesän lammasasiat ovat edelleen epäselviä.. Tai lampaita meillä kyllä olisi, mutta en tiedä onko laidunta :( Selvinnee tämän viikon aikana..

Viime viikonlopun vietin Mikkelissä renkaanleirillä kuunnellen, katsellen ja treenaillen. Kouluttajana leirillä toimi ruotsalainen Maria Brandel. Aivan huippu kouluttaja ja huippu viikonloppu!! Muistiinpanojakin tuli kirjoiteltua peräti 15 sivua!! Katsotaan josko jaksaisin kirjoittaa tänne blogiinkin jonkinnäköisen tiivistelmän viikonlopun annista :)

Koiratouhujen lisäksi aika on mennyt kotona puuhastellessa. Olohuoneessa ja keittiössä on tehty pienimuotoista remonttia ja seuraavaksi pitäisi vissiin hyökätä pihan kimppuun :D

Hirmuliskojen keskellä Visulahdessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti