perjantai 7. syyskuuta 2012

Perjantai

Tehokas aamupäivä :) Päivän aluksi suunta kohti lammaslaidunta. Treenailin tänään pikku aitauksessa ja treenilampaiksi valikoituivat kolme isohkoa Texelin näköistä karitsaa. Työnalla erityisesti lyhyet flänkit + poispäinajon tempo. Kokeilin ensin liinan kanssa, mutta jotenkaan en vaan osaa :-/  Hankalaa, hankalaa. Paremmin sain onnistumaan kun jätin liinan pois ja käytin enemmän omaa kroppaani ja lisäsin äänellä painetta koiraan.

Paimentelujen jälkeen  autonnokka  kohti Siuroa (mistä bongasin muutama päivä sitten loistavan treenikentän:). Minitreenit tällä kertaa kaikille. Luoksetuloja ja seuraamista. Kaikki koirat olivat loistavassa vireessä ja suoritukset vauhdikkaita. Mitään hinkutusta ei kyllä tehtykään :) Suoria luoksetuloja vauhtipalkalla ja perusasentoon asti. Lisäksi haettiin harmoniaa seuraamiseen tekemällä pitkää ja tylsähköä seuraamiskuviota (=lähinnä siis suoraa:). Tein pikkutreenin myös Metkun kanssa. Se sai eilen luvan palailla vähitellen normirasitukseen :) Toivotaan että tulee sen myös kestämään.


Tokoilujen jälkeen piti käydä vielä lyhyellä lenkillä ennen töihinlähtöä.  Kentän vierestä lähtikin lupaavan näköinen polku, joten sinne siis :) Ajattelin että polku tekee jonkun lyhyen lenkin, mutta metsä olikin huomattavasti suurempi kuin olin ajatellut. Puoltoista tuntia siellä tuli haahuiltua, ennen kuin lopulta löysin takaisin autolle :) Välillä piti laittaa kännykästäkin karttaohjelma päälle kun alkoi epäilyttää onko suunta ollenkaan oikea :))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti