maanantai 13. elokuuta 2012

Paranemista ja saikkua

Leen silmä on parantunut todella hyvin ja viime perjantaina käytiin kolmannessa (ja myös viimeisessä) silmäkontrollissa toteamassa, että kaikki on kunnossa :) Mikä helpotus!!

Epäonnen määrä tuntuu kuitenkin olevan vakio ja nyt huolta ja murhetta aiheuttaa Metku. Se on ontunut jo melkein pari viikkoa :( Keskiviikkona olisi aika ortopedille ja viime viikolla käytiin Halikossa Piiran tsekattavana. Metkuhan jäi kevättalvella lampaan alle ja käytin sitä sen jälkeen useampaankin otteeseen fyssarilla. Ontumista ei sen koommin esiintynyt ja oletin kaiken olevan kunnossa.. Mutta ei :( Ilmeisesti se on vain sinnitellyt koko kesän ja on nyt aivan rikki :(( Metkun ranka on Piiran mukaan mutkalla, selästä löytyi vinksallaan oleva nikama ja koko lantio on aivan vinossa. Oikea lonkka ja oikeastaan koko oikea takajalka on virheasennossa. Kaikki paino on kehon vasemmalla puolella ja oikea kylki totaalisesti krampissa. Piira sai tilannetta jonkin verran paremmaksi, mutta kaukana hyvästä ollaan edelleen. Katsotaan nyt mitä ortopedi sanoo/löytää, mutta varmaa on ainakin jo se, että Metkun tämä kausi oli nyt sitten tässä :(( Kuntoutus alkaa heti kun mahdollista ja toivottavasti sitten ensi kesänä pystytään taas palaamaan laitumelle.

Jotta ei pelkäksi valitukseksi menisi, niin laitan tähän loppuun lyhyen videopätkän Leen seuraamistreenistä. Lee on nyt 5 kk ja seuraaminen alkaa jo vähän näyttää seuraamiselta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti