sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kimppatokoa Tesomalla


Mukana menossa Kati, Riitta, Minna ja äiti :)


Viljo: • Noudon palautuksilla aloitettiin tänäänkin. Kaksi toistoa, kapulan paino 1kg ja juoksin jälleen karkuun. Tuntuu toimivan tosi hyvin Viljolle :) Mietiskelin, että voisin koittaa samaa kikkaa myös ohjattuun. Siinä on ollut viimeaikoina törkeitä loikkia kapulalle ja edelleen kaarrattaa melkoisesti ennenkuin lähtee palauttamaan. Hieman enemmän saisi siis olla sir Williamilla kiire takaisinpäin :)

 • Luoksetulo x 2. Ekalla stoppi + takapalkka (annoin myös vartaloavun tehostamaan suullista käskyä). Toisella kertaa annoin pinkoa eteen asti ja palkkasin itse. Molemmat loistavia!! Hyvä asenne, hyvä vauhti ja hyvä stoppi <3

 • Ruutu. Palkkasin ensimmäisen merkille menon (tuntui taas vähän jähmeältä ja yritti myös kesken palkkauksen ryysiä takaisin merkille. En antanut mennä, vaan "pakotin takaisin leikkimään:). Toinen merkille lähetys lennosta, suullinen kehu merkillä ja sitten ruutuun. Paikka ruudussa aavistuksen liian takana, mutta palkkasin kuitenkin.

 • Tunnari. Kapulat ympyrämuodostelmassa. Yritin pysäyttää seisomaan ennen kapuloita, mutta stoppasi aika laiskasti ja valui kapuloiden taakse. Seisoskeli hetkisen ja päätti sitten itsenäisesti ryhtyä hommiin :) Pyysin uudestaan seisomaan ja vasta kun näytti levolliselta annoin "oma"-käskyn. Tämän jälkeen työskenteli hyvin ja rauhallisesti :) Palautusvauhti ehkä vähän normaalia hitaampi?

 • Paikallamakuun alkuja ja loppuja. Ekalla kerralla yritti nousta ylös viereisen käskystä :( Toinen kerta ihan ok. Jouduin myös huomauttamaan haistelusta molemmilla jättökerroilla. Äh. Pitäisi jaksaa treenata tätäkin säännöllisesti. 


Metku: • Noudon palautus pakoonjuoksuna kuten Viljollakin (tosin Metkun kapula oli pikkuruinen:). Oikein hyvä!! Tämän jälkeen sivulletuloja kapulan kanssa ja ilman. Yllättävänkin hyviä!! Tosi hienosti on Metkulla jo idea selvillä :) Tein myös yhden melkein kokonaisen noudon (autoin vähän sivulletulossa kädellä) ja tämäkin onnistui!! Taitava Metkulainen :)

 • Luoksetulo. Yksi hämykääntyminen matkalla ja vähän olankohautuksia ym. Meni hämyyn ja nousi seisomaan :-/ Pyysin uudestaan istumaan ja tämän jälkeen pysyi hyvin. Luoksetulovauhti voisi kyllä olla parempi.

 • Merkki x 2. Oikein hyvin :)

 • Ruutu. Käytiin aluksi Metkun kanssa yhdessä katsomassa oikeaa paikkaa ja sitten vain merkille lähettämään. Hyvin meni sinne minne pitikin :) Tein vielä yhden toiston lähempää ja tässä stoppasi ehkä aavistuksen liian eteen? Palkkasin kuitenkin..

 • Seuraaminen. Naksulla + namilla lyhyttä pätkää ja käännöksiä. Varmaan ihan ok? En tiedä kyllä yhtään itse miltä näyttää :-/ Saisi mielestäni olla intensiivisempi ja innokkaampi. Tuntuu nyt vähän turhan matkalaukulta (ei ilmeisesti kuitenkaan siltä näytä?)

 • Liikkeestä maahanmenoja. Ensimmäinen hyvä ja nopea. Palkkasin narupallolla ja ilmeisesti tästä syystä toinen kerta jähmeämpi (ah, se ihana silmä...). Kokeilin tämän jälkeen vielä liikkeestä istumista ja nyt sekin jähmeänoloinen. Hitto. Pitäis vaan ilmeisesti palkata ruualla..

 • Seisomisia sekaisin lelulla ja namilla. Tämänkin päivän raadin mielestä stoppaa ihan hyvin, mutta itse en ole edelleenkään tyytyväinen. Pystyy kyllä stoppaamaan vieläkin paremmin ;o)

 • Lopuksi vielä valittelin, että Metku tuntuu vähän lahnalta ja kyselin pitäiskö mun alkaa nostaan sen virettä :) Sitähän on viety eteenpäin paljon teknisemmin ja matalammassa vireessä kuin mun muita koiria. Lisäks se on vielä luonteeltaan niin cool, aika vakava ja niin kiltti ettei edes tee juuri koskaan mitään virheitä :) Eli pitäis ehkä saada sitä vähän hullummaks :PEi omena kauas puusta putoa :P Mä ja äiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti