lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kai se kevät sieltä koittaa :)


Torstaina ja perjantaina Tokoa Ikaalisissa SULALLA kentällä!! Torstaina oli kylmää, märkää ja treenifiilis ei siitä syytä mikään paras mahdollinen, joten ei niistä treeneistä enempää :) Perjantaina olosuhteet olivat onneksi jo paremmat.


Viljo:  • Riitta oli tuonut mukanaan hypyn, joten sitä piti ehdottomasti päästä koittamaan :) Tein pari hyppynoutoa vieraalla metskulla. Joopa-joo. Enää ei Sir William kyllä yhtään epäröi metallikapulan nostossa.. Suorastaan kamalaa sikailua :-O Taitaa kohta taas sattua Viljoa kapula silmään tms. jos en saa nostoja siistimmiksi :(

  • Luoksetuloja. Höh. En tiedä. Ei nämäkään oikein etene :( Pallonheittostoppeja on tehty nyt hyvän aikaa, eikä vieläkään kovin suurta parannusta ole nähtävissä.. Ensimmäinen yritys on yleensä aina huono :( Muutenkin on vähän sellainen välillä onnistuu ja välillä taas ei fiilis. Vaatii myös edelleen tosi kovat vartaloavut ennenkuin tekee edes jotenkuten kelvollisen stopin.

  • Tunnari. Joopa-joo tämäkin:-/ Vire on ihan liian suuri, enkä saa sitä laskemaan :( Ei reagoi ainakaan huomauttamiseen/vaatimiseen oikealla tavalla (=vauhti ei hidastu yhtään). Kokeilin tällä kertaa tehdä haistelutreenejä (pelkkiä vääriä kapuloita). Kovasti tuppaa maistelemaan ja muutamaa taisi nostaakin? Äh, en tiedä :( Pitää pohtia.

  • Seuraamista. Avustaja kertoi koska oli hyvä ja tämän jälkeen palkkasin rauhallisesti kuivanappulan pipanalla. Hidas vauhti on edelleen selkeästi paras! Heti kun vauhti kasvaa lisääntyy myös pomppiminen ja muu häröily.

  • Sivulletuloja namilla. Pomppaa, pomppaa ja pomppaa. Tulee myös luoksetulossa liian lähelle, mikä varmasti osaltaan lisää pomppimista. Nami nyrkissä ja nyrkki aivan kiinni Viljon nenässä teki tänään parhaiten. En vain ole aivan varma oppiiko tällä tapaa mitään.. Viljolla kun on aika kova palo siihen namiin ja aivot ei silloin välttämättä toimi ;o)

  • Eteentuloja vinoista kulmista. Teki aikas hyvin (lukuunottamatta sitä tiiviyttä:)!! Olisikohan peräti kaikki olleet suoria?

  • Loppuun merkkiä + ruutua. Viljo innostui kovin kun kuuli mitä otetaan ja ampaisikin samantien yhdelle kentällä olleista merkeistä :) Kävi vielä ainakin kolmella muulla + ruudussa ennenkuin päästiin oikeesti tekemään (no joo, kyllä mäkin ehkä vähän innostin:) Merkille lähetys oli haasteellisesti kahden hämymerkin välistä. Viljo ei kuitenkaan tainnut näille tässä vaiheessa mennä? Sen sijaan ruutuun meno tapahtui hämymerkin kautta.. Pari uusintaa vaadittiin, ennenkuin Viljon päässä lamppu syttyi ja se ampaisi suoraan ruutuun.
Metku otti vain vähän häiriötreeniä yhtä aikaa Tikan kanssa. Ei ollut kovinkaan hyvä :( Pitäisi vaan tehdä näitä ja paaaaljon.


Toivo ei tehnyt mitään. Kisakausi lähestyy ja sehän tarkoittaa sitä, että Toivo-setä ontuu jälleen :( Tällä kertaa kipeänä on oikea etujalka (joka taitaakin olla se ainoa tähän asti terve jalka..). Ensi viikolla varmaan sitten lekuriin :((

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti