keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Pikkaisen tokoa


Eilen treenailtiin tullilla Katin ja Anun kanssa. Uskalsin tehdä Toivonkin kanssa jo jotain pikku juttuja :) Se on parantunut hyvin (tai omasta mielestään ei ole koskaan kipeä ollutkaan..). Toivo on kotona hauska. Kun sille laittaa tötterön päähän, niin se on vaan "päässäni on aina ollut tälläinen tötterö" :) Tötterö ei siis tippaakaan haittaa sitä. Muitten mielestä se ei sitten niin mukava olekaan.. Toivo törkkii ja tunkee sillä ikävästi jokapaikkaan ja kotiin tullessa on vaikea päästä sisälle, kun Toivo puskee oven toisella puolella tötteröllään vastaan :)


Toivo:  • Seuraamisessa oli vähän kaikenlaista säätöä. Paikka on edelleen aika kiva, mutta kaikkea muuta ylimääräistä olikin sitten aika paljon.. No, näihin puututaan sitten kun ehditään :P

  • Kaukot. Jeee!! Nämä olivat aivan superhyvät :) Teki tositositosi hyvin. Myös se vaikea S-I vaihto meni useampaankin kertaan aivan nappiin!!

  • Tunnari. Meinasi lähteä matkaan jo liikurin käskystä. Höh. Tätä pitää hieman muistutella mieliin. Muita ongelmia ei tunnarissa sitten ollutkaan. Hyvä ja varma haistelu + nopea palautus.

  • Otinkohan vielä jotain muuta? Joka tapauksessa Toivo-setä oli HIENO!! Hitsit kun nyt vaan pysyisi ehjänä ja päästäisiin kunnolla treenaamaan ja kisailemaan :)


Viljo:  • Joopa-joo. Ihan metsään meni nämä(kin) treenit. Viljo aloittaa todennäköisesti nyt piiitkän tokotauon ja palaa treenaamaan sitten joskus jos ja kun ohjaajalla taas on motivaatiota. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti