maanantai 19. huhtikuuta 2010

Esineitä, tottista, jälkeä


Talviloma alkoi treenatessa kuinkas muutenkaan :)


Puoliltapäivin ajelin Niihaman mastolle esineruutuilemaan. Tallasin 50m syvän ja ehkä 20-30m leveän ruudun, johon piilotin neljä esinettä (pieni kukkaro, hanska, kellonhihna ja lasten tossu). Molemmat takakulmat, yksi keskelle ja yksi vasemmalle eteen ehkä 5m päähän lähetyssivusta. Toivo aloitti. Ja WAU! Toivo on kehittynyt :) Se eteni tosi suoraan ja vieläpä suurinpiirtein sinne minne näytinkin. Tuli kerran myös itsenäisesti pois :) Esineet palautuivat järjestyksessä: oikea takakulma, keskiesine, vasen takakulma ja lähiesine. Muuten suoritus oikein mallikelpoinen, mutta lähiesinettä ei malttanut heti hajun saatuaan huolellisesti tarkentaa :( Jätti, teki pienen lenkin ja palasi takaisin. Höh, muuten oikein hyvä suoritus!


Sitten Viljo. Lähetin oikeaa takareunaa pitkin ja Viljo eteni hyvin takakulmaan asti ja toi nopeasti ensimmäisen esineen. Tämän jälkeen homma meni vähän liikaa juoksemiseksi :( Viljo lähti miljoonaa ja tuli vissiin pari kertaa tyhjänä takaisin, ennenkuin bongasi keskiesineen. Lähiesineeseen sen sijaan reagoi heti, paikallisti esineen nopeasti ja palautti hyvin, Vasempaan takakulmaan ei meinannut irrota ei sitten niin millään. Lähetin useampaan kertaan ja kerta toisensa jälkeen jäi liian lähelle pörräämään :( Lopulta suvaitsi irrota ja tämän jälkeen esine tietysti löytyi ja palautui nopeasti.


Toivolle seuraavalla kerralla useampi lähiesine ja Viljolle puolestaan useampi esine taakse.


Ruutuilun jälkeen huristelin Niihanman pk-kentälle. Toivo otti kaksi tasamaanoutoa ja kertaalleen estenoudot. Muuten ok, mutta metrisen hyppäsi jotenkin ihme mutkalla :( Ei näyttänyt kyllä yhtään normaalilta. Jotain jumeja sillä on nyt pakko olla :(( Viljo teki sitten hiukan enemmän. Alkuun ohjatunnoudon kapulalla palautuksia lukuisin eri keinoin. Voi &€€##@. En vaan saa tätä pelittämään kuten haluaisin :( Viljon asenne on jotenkin ihan väärä ja tekeminen sellaista voimatonta :(( 650g kapulalla tein pari vauhtinoutoa. Nämä ihan ok, mutta näissä tietty olikin lelu näkyvissä.. Esteitäkin kokeiltiin. Aluksi ilman kapulaa ja kun sujui hyvin, niin sitten myös kapulan kanssa :) Uskomatonta mutta totta!! Viljo suoritti ihan oikean hyppynoudon metrisen esteen yli :-O Eikä edes osunut esteeseen!! Aivan käsittämätöntä!!! A-esteen ylityskin sujui kapulan kanssa hienosti. Vähän tietysti jouduin kurkkimaan ja avittamaan sivusta ettei kierrä, mutta hyvin joka tapauksessa :))


Lopuksi vielä jälkimetsään :) Tallailin molemmille pojille n. 400-500m jäljet 4-5 kulmalla, kahdella kepillä ja lyhyellä janalla. Molemmat olivat superpäteviä <3 Ei oikeastaan mitään huomautettavaa. Toivo oli hyvä, tarkka ja rauhallinen :) Viljolla oli vauhtia ja intoa aikalailla, mutta hienosti se silti pysyi jäljellä, selvitti kulmat hyvin ja nosti varmasti molemmat kepit. JEEE!!! Päteviä poikia <3 


Suunnitelmissa on jatkaa jäljestystä lomaviikon jokaisena päivänä. Saapa nähdä kuinka toteutuu ;o)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti