sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Avautumista huonoista treeneistä :P


Blogia en ole ehtinyt päivittelemään, mutta treenattua on tullut ja paljon :) Tokoa on hinkattu useamman kerran viikossa ja esineruutuakin on tullut muistuteltua mieliin harva se päivä. Pääasiassa treenit on menneet oikein hyvin (no, esineruudussa vanha ystävämme hillitön juoksentelu on näyttäytynyt aina välillä ja näyttää Toivo muistavan myös esineiden vaihtamisen..). 


Tänään tokoteltiin Katin, Lotan ja Emman kanssa Tesomalla. Aurinko paistoi, tuuli puhalsi kylmästi ja treenit menivät päin peetä.


Toivo:  • Ruudun tein kerran itsenäisesti ja sen jälkeen hinkattiin merkkiä Katin toimiessa liikkurina. Tässähän on ollut ongelmana ääntely kisamaisesti merkille lähetettäessä. Ei kuitenkaan taida olla vaikea korjata :) Tehtiin jokunen toisto niin, että merkin takana oli pallo ja hipihiljaa lähti Toivo-setä joka kerta :)) Näin siis jatketaan!! Toivohan on aina ollut sellainen, että jos teen esim. jotain pikkuhinkkausta kotona namilla se saattaa äännellä, mutta heti kun vaihdan leluun se hiljenee ja keskittyy aivan superhyvin. Hassua :D

  • Luoksetulo. Tarkoitus oli ottaa stoppeja takapalkalla, mutta eihän tästä mitään tullut :( Ihan s**tanan huonoja pysähdyksiä suoraan sanottuna. Valuu, valuu ja valuu. Ei varmaan ikinä ole ollut yhtä huono!! Otin ehkä tsiljoona toistoa hyvällä (ja lopulta myös vähän vähemmän hyvällä), eikä mitään vaikutusta. Ampuu vaan tulemaan ja eikä oikein edes yritä pysähtyä :( Pidin välissä taukoakin, kun ajattelin että kohta pää räjähtää.. En yksinkertaisesti ymmärrä! Mikä ihme tässä nyt mättää? Miksi se ei pysähdy kunnolla?? Taidan varata sille huomenna fyssariajan tai jotain. Voisiko se olla jostain kipeä?? 


Viljo:  • Joopa-joo. Milloinhan opin, että Viljon kanssa ei kannata treenata jos olen jo valmiiksi huonolla tuulella :( Epäreilua koiralla ja tuloksena vaan p*skat treenit :( No, koska en ole fiksu niin aloitettiin luoksetulolla. Ekalla toistolla stoppi takapalkalla (tämä hyvä:) ja sen jälkeen useampi toisto suoria, jotka kaikki olivat enemmän tai vähemmän huonoja :( Se ei vaan tule kunnolla. Sellaista ärsyttäävää puolitehoista diippadaappailua :(

  • Noudot vähintään yhtä huonoja :( Eka vielä suht ok, mutta kun en tietenkään tajunnut lopettaa tähän, niin sen jälkeen suoritus laski kuin lehmän häntä. Plääh :( Mitään kiirettä ei sir Williamilla kyllä ole takaisinpäin. Tästä liikkeestä ei tule kyllä koskaan yhtään mitään :((

  • Ruutu. Viljo on ärsyttävä. Se ei pidä liikkeiden välillä omatoimisesti kontaktia kuten Toivo, vaan lähtee heti tilaisuuden tullen haahuamaan. Tästä sitten huomautin vähän turhankin tiukkaan sävyyn.. Merkille menossa ongelmia ja ruudusta ampui taas ensimmäisellä kerralla yli. Tästäkin aika tiukkaa palautetta ja uusinnalla olikin sitten jo huomattavasti parempi.


Kaikenkaikkiaan p*skat treenit, mutta tulipahan tehtyä :(


Minttukin oli matkassa mukana ja tein sen kanssa väliajoilla jotain pikkujuttuja: ruutua, merkkiä, seuraamista, sivulletuloja, yhden vauhtinoudon, kapulanpitoa ja muutaman asennonvaihdon. Periaatteessa aika ok. Tekee iloisesti ja suht vauhdikkaasti, mutta keskittyy mielestäni aika huonosti.. Noutajakoiraihmiset (Kati ja Lotta) olivat kuitenkin sitä mieltä, että Minttu keskittyy noutajaksi aika hyvin. Joten tiedä häntä sitten..


Loppuun kuvia hieman onnistuneemmista treeneistä. Kuvaajana äiti. KIITOS kuvista :)


Merkille lähetys

RuutuuuuunHillumista pallon kanssa :)Olisikohan tässä työn alla luoksetulo tai kaukot?Seuraamistaja sama homma juoksustajuoksusta maahanmenoJa lopuksi taas pallon kanssa juoksentelua :)Viljo valmistautuu :)Tunnarikapuloille syöksyminen..Oma on paikallistettu...ja pian takaisin.Hyvä poika :)Vauhtinoutoja palkkailua :)Luoksetulon loppuVauhdista merkille lähetysPikku-kyylä merkillä :) Tässä asento harvinaisen hyvä!!Pysähdys ruutuun.
SeuraamistaMaahanmenon varmistelua :PJuoksuseuraamista :)Hienosti tehty!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti