maanantai 8. helmikuuta 2010

Ulkona lumisateessa


Tokoiltiin tänään pikku porukalla Pirkkahallin takana. Toivo ja Viljo tekivät tällä kertaa vain minitreenit.


Toivo:  • Alkulämmittelynä seuraamista :) Alkuun ehkä vähän turhan kuuma ja yritteliäs, mutta tasoittui nopeasti suht kivaksi.

  • Luoksetulo. JEEE!! Pitkästä aikaa tilaa juosta :)) Tein pari vauhtiluoksetuloa pitkältä matkalta. Loistavia!!

  • Kaukoja jokunen asennonvaihto. Palkkasin tänään vain ne monasti niin vaikeat S-I vaihdot. Teki hyvin!!

  • Loppuun vielä yksi noudonpalautus pitkältä matkalta ja vauhtipalkalla. Loistava tämäkin :)


Viljo:  • Alkulämmittelynä köysilelulla leikkimistä ja tämän jälkeen luoksetulojen viimeistä pätkää. Oli aika raivokkaalla tuulella ja suorastaan lensi :) 

  • Seuraaminen. Syvä huokaus. Tätä hinkattiinkin sitten koko lopputreeni.. En millään haluasi käyttää pakotteita (kun en kunnolla osaa, enkä ole edes varma ovatko ne Viljolle se paras keino..). Kokeiltiin sitten jälleen kerran naksulla. Tässä on vain se ongelma, etten millään saa ajoitusta kohdalleen :( Viljo ehtii sätkiä miljoonaan eri suuntaan ja tehdä biljoona muutakin asiaa. Vahvistetiheyskin jää aivan liian alhaiseksi, kun niitä hyviä askelia ei vaan tule :( Kokeilin ensin naksutella itse ja sitten annoin naksun avustajalle (kiitos Tanja:D), mutta vaikeaa kyllä oli!! Viljo on h-i--e-m-a-n turhan yritteliäs ja tuntuu vain innostuvan lisää mitä pidempään hinkataan :) No, eipä auta kuin mietiskellä ja jatkaa kokeiluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti