sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Treenailuja


Perjantaina tokoiltiin Riitan ja Kipinän kanssa Pirkkahallin parkkiksella. En enää tarkalleen muista mitä kaikkea tehtiin, mutta liukasta oli :( Viljo teki ainakin seuraamista. Riitta kommentoi, että Viljon takaosa seilaa edestakaisin sivusuunnassa. Tosi hienoa :( En näe sitä mitenkään itse, joten on ihan arpapeliä mistä palkkaan.. Lisäksi taisin ottaa ainakin ruutua, idaria ja molemmat pojat tekivät myös edestä sivulle siirtymisiä. Toivo teki muistaakseni aika kivasti, mutta Viljon kanssa oli enemmän säätöä. Jumppautin sitä edestä sivulle ja sivulta eteen. Osa hyvin, osa vajaita ja välillä vähän sekotteli käskyjä :)


Kiitoksia seurasta! Mennään uudestaankin :)


Eilen illalla käväisin hallilla kera kolmen koiran (Minttukin pääsi pitkästä aikaa mukaan:). Treenailin koiria vuoron perään liike kerrallaan. Toivon kanssa piti ottaa vain kevyttä kisasta palauttelua, mutta pyh! Ihan yhtä paljon se treenasi kuin Viljokin :D


Toivo: • Ruutu. Merkille lähetys oli aika haastava, sillä merkin vasemmalla puolella oli matala idarinmerkki. Yritin suunnata Toivon huomiota ennen lähetystä oikeaan merkiin, mutta eihän se mitään kuunnellut vaan singahti useampaankin kertaan väärälle merkille :( Korjasi kyllä nopeasti, mutta halusin että menee kerrasta oikein.. Pienten neuvottelujen jälkeen yhteisymmärrys löytyi ja tämän jälkeen tosi hyvin :) Ruudussa oli yllärinä Mintun raatolelu (kuinkahan monta vuotta siitä mahtaakaan olla, kun Toivolla on viimeksi ollut suorapalkka ruudussa?)

 • Idari. Palkkasin kerran seuraamisen (joka tietysti oli oikein mallikelpoista) ja tämän jälkeen pari kertaa seisomisen. Tein nyt niin, että ensimmäisen kulman jälkeen tiputin oikeasta kädestäni lelun ja hyvän stopin jälkeen Toivo sai singahtaa taaksepäin lelulle. Tein seisomisen jälkeen pari kertaa myös istumisen ja hienosti istui. JEE!!

 • Ohjattu. Oikea puoli ja palkka vauhdista. Kaikin puolin loistava :))

 • Hyppynouto. Yksi kokonainen ja kerran palkka vauhdista. Ei huomautettavaa.

 • Tunnari. Yksi haistelu isolla kapulamäärällä ja yksi kokonainen tunnari. Oikein hyviä molemmat! JEE! 

 • Kaukot. Palkkailin kaikenlaista. Sivulta maahanmenoa, ensimmäistä vaihtoa, perusasentoon nousua, jne. Hyvin sujui.


Viljo: • Ruutu. Ensimmäisellä kerralla jätti merkin vajaaksi ja huomautin tästä. Paransi välittömästi :) Ei välittänyt myöskään matkalla olleista idarinmerkeistä mitään, vaan suorastaan lensi ruutuun. Viljollakin tällä kertaa ruudussa odottelemassa raatolelu :)

 • Idari. Seisomista kuten Toivonkin kanssa. Hienosti sir William kyllä stoppaa :) Istumistakin kokeilin ja se muuten ok, mutta ihan lopussa, juuri ennenkuin pylly osuu maahan, pienoista hidastelua.

 • Ohjattu. Sairaan hyvä!! Merkille meno varmaan paras ikinä ja noutokin loistava. Palkkasin vauhdista.

 • Hyppynouto. Pari kertaa metallilla ja sitten kerran puukapulalla + vauhtipalkalla. Hyvin. Ehkä vähän hakee hypylle, kun kapula on suussa??

 • Tunnari. Haistelutreeni ja yksi kokonainen tunnari. Hienosti meni. Luovutusasentoon tulo aavistuksen vino.

 • Kaukot. JEE!! Tämän liikkeen osalta Viljon päähän on kyllä joku lamppu syttynyt :) Keskittyy hienosti ja tekee nopeasti + hyvällä tekniikalla. 


Molemmat pojat olivat aivan superhyviä ja loistavassa vireessä!! Olipas mukavaa :) Viljokin alkaa olla jo sen verran taitava, että kisoihin menoa voisi ehkä alkaa harkita.. Vireen puolesta se on treeneissä aina loistava, mutta en tiedä miten sitten kisoissa.. En haluaisi sen kanssa enää yhtään lisää epäonnistumisia ja huonoja kisakokemuksia. Tavoitteena on järkätä kavereitten kanssa keväällä/kesällä kisamaisia treenejä, joten niissä voisi ehkä vähän katsastaa kisakuntoa ja jos isompia ongelmia ei ole, niin sitten ei muuta kisaamaan :)


Mintun kanssa kokeilin ruutua (suorapalkalla), merkkiä (kävin näyttämässä paikkaa), seuraamista (naksulla + namilla), vauhtinoutoa ja luoksetuloa (palkkasin vauhdista). Lisäksi leikittiin ja tehtiin vähän kaukojen i-m vaihtoja. Kokeilin lopuksi myös hieman tunnarin alkeita (=jätin Mintun istumaan ja kävin piilottamassa kapulan hallin seinustalle). Aluksi Minttu ei oikein meinannut lähteä työskentelemään. Se teki vain pieniä pyrähdyksiä ja jäi katselemaan mua + odottamaan vinkkejä. Odottelin kuitenkin kärsivällisesti ja lopulta Minttu lähti nuuskuttelemaan ja löysi kapulan :)) Hienoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti