sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Niinisalossa



Tammikuun toisena viikonloppuna suuntasin auton nokan kohti Niinisaloa. Tarkoituksena oli viettää tehotreeniviikonloppu TSE:n pienryhmämme kanssa (menossa mukana ryhmäläistemme lisäksi myös poliisikoira Urho ohjaajansa Markon kanssa).


Saavuin paikanpäälle perjantai-iltana vähän ennen kahdeksaa ja pikaisen tavaroiden huoneeseen raahauksen jälkeen ei muuta kuin pihalle ja treenaamaan :) Pakkasta oli aika mukavasti, joten päätimme tehdä majapaikkamme lähistöllä vain pikkutreenejä ja antaa koirien odotella vuoroaan sisällä lämpimässä :) Viljo ja Toivo pääsivät molemmat etsimään yhden järvenranta pöheikköön piiloutuneen maalimiehen ja molemmat suoriutuivat tehtävästään oikein hyvin :))


Lauantai aamuna pakkasta oli edelleen n. parikymmentä astetta, mutta onneksi se ei meitä haitannut. Ajelimme nimittäin Kankaanpäähän treenailemaan paikalliselle paloasemalle :) Henkilökunta oli rentoa ja mukavaa ja saimmekin opasteltun paloasemakierroksen lisäksi kuulla paljon myös palomiesten työstä. Koirien häkeillekin löytyi tilaa paloaseman hallista, joten kylmästä ei kenenkään tarvinnut kärsiä :))



Viljo vauhdissa :)



Hmm. Tänne tulee jostain hajua!!



Viljo pöydällä :-/



Haju on. Mutta mistä ihmeestä se tulee??



Olisiko se tässä komerossa?



Loppuposeeraus paloauton nokassa.



Toivon vuoro. Toivohan ei treeniryhmämme normaalisti kuulu, mutta tänä viikonloppuna sekin pääsi hieman verestämään vanhoja muistoja :)



Haisee, haisee! Toivo tutkimassa palomiesten työvaatelokeroita.



Tämä piilo oli aivan käsittämättömän vaikea kaikille koirille. Huomaatteko muuten missä maalimies on?  :) Toivokin pisti päänsä useamman kerran maalimiehen jalkojen edessä oleviin saappaisiin, mutta ei siltikään havainnut maalimiestä :))



Missä ihmeessä se voi olla?



Löytyisikö tästä lokerosta??



Toivo poseeraa :)


Sunnuntaina pakkanen oli lauhtunut sen verran, että päästiin metsään :) Lunta oli kiitettävästi ja hangessa kahlatessa tuli HIKI!! 



Toivo pääsi mukaan aluetta tallaamaan ja piiloja katsomaan :)



Treenipaikkana meillä oli sorakuoppa, jossa oli kaikennäköisiä armeijan harjoituksissaan käyttämiä rakennelmia.



Toivo-setä kiitää hangessa



Mitä nyt tehdään?



Jii-haa!!



Viljo odottaa lähtölupaa.



Vauhti-Viljo




Toivon vuoro.



Jossain täällä se on.



Maalimies on paikannettu :)



Palkkaa odotellessa :)



Vihdoinkin!! Tippuukohan se tuolta tornista, jos oikein kovasti kiskon?




Ihanaa!!



Treenit ohi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti