sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Loppiainen


ÄÄK, kuinka paljon on aikaa vierähtänyt viime päivityksestä.. En enää edes muista mitä kaikkea ollaan ehditty puuhailemaan :(


Loppiaisena kokoonnuttiin Nokialle Meirän-halliin viettämään Tampereen alueen T-koirien tokopäivää. Mukana menossa olivat myös Rimman pennut (eli siis Toivon lapsenlapset) ja jokunen hieman pitemmältä paikanpäälle ajellut T-koiravahvistus :) Tokoilujen lisäksi tietysti myös herkuteltiin :)) ja taisipa jokunen aktiivi ehtiä myös agiliitelemään.


Itse saavuin paikalle myöhässä (mikä yllätys:P) ja yövuoron jälkeen vain pari tuntia nukkuneena.. Olo olikin hieman tööt, enkä mitään järkevää omien koirieni kanssa saanutkaan aikaiseksi :( Tokokentällä kävin pikaisesti pyörähtämässä, mutta sekin oli etupäässä sellaista pientä puuhastelua.


Päivän paras anti oli ehdottomasti päästä seuraamaan muitten treenejä :) Erityisen mukavaa oli päästä näkemään Rimman 12-viikkoisia pentuja. Itselle tosin iski välittömästi aivan järkky pentukuume :P Pennut olivat mielettömän ihkuja <3 ja myös aivan käsittämättömän hyviä :-O Kaikilla oli aivan uskomaton keskittymiskyky ja ne osasivatkin jo vaikka mitä!! Olin suorastaan mykistynyt :))


Paikanpäällä oli Toivon lähisukua peräti neljässä sukupolvessa, joten pitihän siittä tietysti saada valokuva! Kyllä niissä aikalailla samaa näköä on, katsokaa vaikka :)


 


Kolme sukupolvea: Toivon emä Tepsu, Toivo ja Toivon tytär RimmaNeljä sukupolvea: Tepsu, Toivo, Rimma ja Rimman pentu Puuma


Kuvat: Riitta Jantunen-Korri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti