sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Hahmotusongelmia


Aamupäivästä tokoiltiin Tesomalla kera Katin ja Emman.


Toivo:  • Idari. Kisamaisesti istumiseen asti. Muuten oikein hyvä, mutta seisomisessa oli kuulemma hieman liikuttanut etujalkojaan!? Pitää vissiin muistulla ihan erillistreenillä, mitä se paikallapysyminen tarkoittikaan :)

  • Ruutu. Vingahti sekä merkille että ruutuun lähtiessään. Muuten tosi hyvä!!

  • Luoksetulo. Takapalkalla ja liikkurin käskytyksellä. Tein yhden stopin ja pari läpijuoksua. Tuli hitaanpuoleisesti (siis Toivoksi;) ja aika matalana. Stoppi suht hyvä, mutta parempaankin olisi kyllä pystynyt.. Voisin ehkä välillä palkata vauhdista tai ainakin niin, että palkka tulisi minulta. Nyt selkeästi aijaa ja ajatus on muutenkin liikaa takana odottavassa lelussa?? Toisaalta taas tokoa ajatellen vauhti saattaisi nyt olla aika optimaalinen? Ihan niin tykisti ei tarvitse tulla kuin esim. pk:ssa :)

  • Ohjattu. Tämä oli vaikea.. Merkkinä oli oranssin värinen matala idarinmerkki ja yksikään koirista ei hahmottanut sitä kunnolla (alustana hiekkakenttä, jossa kevyt lumikerros)!! Toivokin lähti merkki-käskyllä kohti kapuloita ja kun pysäytin ja pyysin uudestaan merkille pyöri Toivo-setä vain ihmeissään ympäriinsä. Eikä suoritus juurikaan edes parantunut, vaikka kävin näyttämässä merkkiä... Selkeästikin Toivo joutui ihan tosissaan pinnistelemään, ennenkuin löysi tiensä merkille. 

  • Tunnari. Muuten oikein hyvä, mutta vingahti lähdössä. En ole kyllä yhtään huolissani tuosta ääntelystä :) Korjaantuu kun treenaan enemmän tai muutan hieman treeniä. Lisäksi olen havainnut, että usein noita lähtökitinöitä tulee kun alusta on hieman jäinen/liukas (=Toivo ei pääse liikkeelle niin nopeasti kuin haluaisi:).


Viljo:  • Autosta vapauduttuaan iloinen ja energinen sir William lähti heti pyörimään piruetteja ja yritti muitakin koiraeläimelle lähestulkoon mahdottomia akrobaattisuorituksia...  Päätin kuitenkin aloittaa suunnitelman mukaisesti rohkeasti idarilla :) Seuraaminen hmm.... innokasta :) Istumiseen vartaloapu (ärsyttävää, kun en ikinä opi luottamaan siihen). Muuten ok.

  • Ruutu. Merkki HUONO!! Jäi kauas ja vinoon. Ruutuun singahti taas aikamoista vauhtia.. Himmasi kuitenkin juuri ennen ruutua (alkoi etsimään lelua) ja näin ollen pysähtyi oikein hyvään kohtaan :)) Jätettiin sitten vielä yhdessä lelu eturajan tuntumaan ja otettiin uudestaan. Tätä ennen oli tosin vielä pakko hieman hinkata merkkiä (ei vieläkään kovin hyvä :( Mitä hittoa tähänkin keksisi??). Ruutuun lähti luvan saatuaan taas kuin pieni ohjus ja lelua ottaessaan lennätti koko ruudun taivaan tuuliin...

  • Luoksetulo. Yksi suoraluoksetulo jalkojen välistä ja yksi stoppi. Molemmat loistavia :)

  • Ohjattu. Viljonkin piti tietty kokeilla sitä mahdotonta merkkiä :) No, ei ehkä olisi kannattanut, sillä eihän Viljokaan sitä havainnut :( Kapuloita vietäessä Viljon pää pyöri jo kuin pöllöllä, kun se yritti bongata merkkiä. Yritin sohottaa ennen lähetystä vielä kädelläkin merkin suuntaan, mutta ei auttanut. Viljo sinkoili pitkin kenttää, pyöri kuin väkkärä ja löysi jossain vaiheessa jonkun pienen kolonkin, johon alkoi innolla tunkea kuonoaan :)) Homma seis, helpotin tehtävää ja kävin näyttämässä merkkiä. Mutta mitä tekeekään sir William. No, kiihdyttää tietysti miljoonaa merkin ylitse kohti keskimmäistä kapulaa :) Tiesi kyllä selkeästi ettei homma mennyt ihan putkeen, sillä ei ottanut kapulaa vaikken mitään sanonutkaan. Jatkoi vain miljoonaa kapulan ohitse ja kurvasi sitten takaisin :) Ihan läheltä tehtynä ja merkkiä näyttämällä homma alkoi lopulta pelittämään ja noutokin päästiin kerran tekemään :)

  • Tunnari. Hmm.. mitähän tästä sanoisi :P No, ensinnäkin Viljo lähti matkaan jo liikkurin käskyllä.. Ei kuitenkaan ollut vissiin ihan satavarma minne oli menossa... Teki nimittäin jokusen ylimääräisen lenkin ennenkuin päätyi kapuloille. Haisteli hyvin ja lähti palauttaamaan. En ollut yhtään varma ottiko oikean, mutta peruutin silti vähän ja autoin liikkeelläni tuomaan kapulan oikein luovutusasentoon. Kapula oli oikea :) ja vaikka alku menikin pipariksi, niin päätin olla uusimatta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti