tiistai 28. heinäkuuta 2009

Esineitä


Suuri esineruutukriisi :(


Tein Viljon kanssa jokin aika sitten ruudun, mihin laitoin vain lähiesineitä (sillä kun on ollut tapana juoksennella liian lujaa ja liian kaukana). Tässä harjoituksessa jouduin kutsumaan sen useaan kertaan takaisin (kun se siis vaan viiletti siellä hornassa), palkkasin kun se tuli ja lähetin uudestaan. No, ei olisi pitänyt olla mitenkään ihmeellistä, mutta tuon harjoituksen jälkeen Viljo ei ole enää suostunut irtoamaan yhtään mihinkään :( Jää pyörimään max. 10-15 m päähän minusta. 


Maanantaina tallasin kisakokoisen ruudun ja vein sinne yhdessä Viljon kanssa 3 esinettä. Kaikki takarajan tuntumaan. Lähetin ekana ensimmäiseksi viedylle. Tässä ei ongelmia. Hyvä, suora ja nopea pisto ja esine oli nopeasti mulla. Toisella lähetyksellä alkoivat ongelmat. Viljo alkoi samantien pyörimään alueen etuosassa, eikä suostunut lähtemään kauemmaksi. Lähetin useampaankin kertaan uudestaan ennenkuin lopulta suostui menemään. Tämän jälkeen esine tietysti löytyi + palautui nopsasti. Kolmannella lähetyksellä Viljo oli sitä mieltä, ettei lähde enää mihinkään :( Irtosi kuitenkin pienen keskustelun jälkeen kymmenkunta metriä. Pysähtyi, jäi katselemaan mua ja senjälkeen yritti palata takaisin. En antanut tulla, vaan laitoin jatkamaan. Tämän jälkeen juoksi suoraan viimeiselle esineelle (tiesi siis aivan tasan tarkkaan missä se oli!) ja palautti sen nopeasti. Voi apua!!! Mä en ymmärrä mitä on tapahtunut. Onko kenelläkään korjausehdotuksia? Viljolla on aina ollut hyvä esinemotivaatio, mutta nyt koko homma on ihan levällään :((


Toivolle tein myös mielikuva harjoituksen neljällä esineellä. Tämäkään ei mennyt ihan nappiin.. Ensimmäisellä lähetyksellä nosti ensimmäisenä viedyn lähiesineen ja palautti hirmuista kyytiä. Toisella lähetyksellä lähetin uudestaan vasempaan takakulmaan, jonne irtosikin suht suoraan ja vauhdilla. Maasto oli aika ryteikköistä, joten en ole ihan varma mitä tämän jälkeen tapahtui.. Yhtäkkiä Toivo oli jokatapauksessa pyörimässä keskiesineen kohdalla ja tämän jälkeen palautti OIKEASSA takakulmassa olleen esineen! Eli oli todennäköisesti käynyt tsekkaamassa kaikki kolme.. Kahdella seuraavalla lähetyksellä palautti kuitenkin nopeasti puuttuvat esineet, joten ihan mönkään ei harjoitus kuitenkaan mennyt :) Pitää nyt jokatapauksessa pohtia mitä tekisi seuraavaksi. Haluaisin minimoida juoksemisen ja maksimoida esinemotivaation + nenänkäytön.  Tähänkin pulmaan otetaan mieluusti vastaan treenivinkkejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti