sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Koko viikonloppu liitelyä



Lauantai vierähti töissä oman seuran agilitykisoja. Rankka ja piiiiiiiitkä päivä, mutta myös varsin mukava :) Erityisen kivaa oli päästä pitkästä aikaa katselemaan alempien luokkien koirakoita. Voi vitsit miten mukavaa olisikaan taas päästä aloittelemaan kisauraa nuoren koiran kanssa!

Sunnuntaina en sitten enää jaksanut talkoilla, vaan kisasin Toivon kanssa kaksi starttia. Ensimmäinen rata oli helpohko. Ei mitään ihmeellisiä syheröitä, vaan aika suoraviivaista menoa. Muutama hiukan tiukempi mutka, mutta niistäkin olisi kyllä pitänyt selvitä.. Alku rata sujui meiltä oikein mainiosti. Pussin jälkeen Toivo alkoi hutiloimaan ja tiputteli rimoja ihan miten sattui :( Ei pysähtynyt puomin ylösmenolla ja alastuloltakin varasti.. Tästä syystä en saanut käännettyä enää seuraavalle esteelle ja meille tuli myös pienoinen kolari, kun Toivo oli menossa eteenpäin ja minä yritin kääntää :( Tämän jälkeen en enää jaksanut ohjata, vaan kävelin maaliin sillä aikaa kun Toivo kävi hyppelemässä pari ylimääräistä estettä ja rallatteli iiiisoa ympyrää pitkin kenttää...

Pläääh!
En ymmärrä, miten mulle on taas näin vaikeaa saada itselleni kunnon
tsemppi päälle. Olen jatkuvasti aivan liian löysä, eikä mua edes
jännitä tippaakaan :( Tästä syystä asennekin on jo valmiiksi sellainen
hälläväliä ja senhän sitten tietää kuinka siinä käy :((((

Toinenkaan rata ei ollut kovin vaikea. Pari putken kauimmaiseen päähän vientiä ja pujotteluun tultiin pituuden kautta aika lujaa. Tälle radalla sain itseni paljon parempaan tsemppiin ja olinkin heti huomattavasti tiukempi :) Tästä syystä Toivokin kulki alusta asti hienosti ja oli tosi hyvin kuulolla :)) Alku sujui mainiosti. Kaarokset olivat suht pieniä ja rimat pysyivät ylhäällä. Puomin ylöstulolle Toivo pysähtyi niinkuin pitikin, mutta sensijaan alastulo oli taas huono :( Stoppasi aivan liian ylös ja jouduin hivuttamaan pikkuhiljaa alaspäin :(( Puomin jälkeisellä hypyllä pientä sössimistä, mutta onnistui kuitenkin :) Kepeille Toivo tuli lujaa, mutta kun maltoin mieleni enkä lähtenyt ryntäämään, niin aloitti oikein :)) Loppurata ihan ok ja näin ollen tuloksena NOLLA!!!!!

Lopputuloksissa olimme kolmansia. Voiton veivät hienolla radalla Pete ja Toivon tytär Meg :) Hurjasti onnea!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti