tiistai 4. maaliskuuta 2008

Kytkettynä etsimistäPerjantain pelastuskoiratreeneissä harjoittelimme kytkettynä etsimistä. Tämä onkin varsin tarpeellinen taito, sillä monasti etsintää joudutaan tekemään taajamissa tai vaikkapa tarkistamaan vilkkaasti liikennöityjen teiden varsia, jolloin koiraa ei voi pitää vapaana.

Treenipaikkana tällä kertaa Tohloppi. Viljo otti kaksi maalimiestä, joista toinen kiipesi ylös  matonpesupaikan suojan päälle ja toinen kulki polkua pitkin jonkin matkaa ja poikkesi sitten polulta metsään.

Viljo on kyllä varsinainen nenäeläin :) Tälläisissä paikoissa, joissa on liikkunut paljon ihmisiä sen kuono ei nouse maasta missään vaiheessa senttiäkään.. Aika jälkipainotteinen otus siis :) Liina ei paljon Viljon menoa haitannut, vaikkakin hidasti hieman vauhtia ;)

Tosi hienosti Viljo bongasi hajun ylhäällä olevasta maalimiehestä ja myös paikallisti hänet nopeasti. Viljo oli aivan extra-innoissaan löydöstään ja pyöri ja poukkoili ympäriinsä kuin superpallo.. Palkkana tällä kertaa pelkät namit ja nyt Viljo malttoi herkutella rauhassa :) Lelu ei ole jostain syystä toiminut kovinkaan hyvin viime aikoina, eikä Viljo oikein rauhoitu leikkimään, vaan yrittää mieluummin hilpaista etsimään seuraavaa..

Toinenkin maalimies löytyi suht helposti. Ja tämäkin mm oli Viljon mielestä superkiva

Hyvä fiilis jäi treeneistä :) Viljo oli oikein innokas ja iloinen :) Ehkäpä tämä taas tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti