lauantai 15. maaliskuuta 2008

JEEE!! Nolla tuli :)
Tänään liidettiin Toivon kanssa Riihimäen kisoissa kolmen startin verran :)

Eka rata oli hiukan huono. Olin itse jotenkin aivan nukuksissa ja jäi vähän sellainen tönkkö mielikuva koko suorituksesta (mulle EI sovi kisaaminen klo8 aamulla!!). Virheitäkin tuli 15. Muurin Toivo teilas lähes kokonaan ja yks rimakin tuli alas. Puomin ylösmenolle ei taaskaan pysähtynyt niinkuin pitäisi, vaan lipui eteenpäin.. Tästä ei kuitenkaan virhettä, vaan kolmas vitonen tuli pujottelusta. Kepeille tultiin putken kautta kovaa ja avokulmasta. Toivo sujahti hienosti oikeaan väliin, mutta ei kovan vauhdin takia saanut enää taivutettua itseään toiseen väliin :(

Toinen rata oli aikamoista tykitystä. Pitkät estevälit ja suoraa pätkääkin oli ihan kiitettävästi.. Radan alku meni ihan ok. Yhdessä mutkassa hieman hätäilin ja Toivo pudotti riman. Puomin ylösmeno tällä radalla hieman parempi, mutta vieläkään stoppi ei aivan sellainen kuin haluaisin :( Puomin jälkeen lähetin Toivon kahdelle hypylle ja jäin ihailemaan sen menoa :) Tämän seurauksena oma ohjauslinjani oli huono ja Toivo ampui takaisin tullessaan miljoonaa kolmannen hypyn ohi suoraan putkeen. Tältä radalta tulokseksi siis hylly :(

Kolmas rata (hyppäri) oli myös aika helppo, estevälit pitkiä ja juostakin taas sai.. Toivo kulki tosi hienosti :) Pussille tultaessa olin hieman jäljessä ja Toivo kääntyi pussista ulostullessaan minua kohti ja melkein ohi seuraavasta esteestä. Sain kuitenkin kuin ihmeen kaupalla pelastettua ja Toivo teki jyrkän mutkan juuri ennen estettä ja pääsi kuin pääsikin puhtaasti yli :) Loppurata menikin sitten loistavasti. Otin kyllä aikalailla varmanpäälle ja annoin hieman valua käännöksissä :)) Lopputuloksena puhdas nolla. JEEE!! Ja kolmas sija. Kylläpä tuntui hienolta. Edellisestä nollasta onkin aikaa jo melkein vuosi..

Kotiin palattuani spostissa odotti iloinen yllätys :) Hanna Seppä oli ollut kisoissa kuvaamassa ja lähetti minulle muutaman kuvan suorituksistamme :)) iiiiiiiisot kiitokset!! Tässä muutama otos:

Ahkeria kun olemme, niin lähdimme iltasella vielä Katin ja Veli-Inton kanssa Niihamaan tokoilemaan (Katille ja aussi Svantelle muuten myös Riihimäeltä yksi nolla. Hurjasti onnea:))

Toivo pääsi ensimmäisenä kentälle ja otti aivan pienet mini-treenit: pari luoksetuloa, vähän kaukoja ja eteenmenon. Kaikki oikein hienosti :)

Viljo pääsikin sitten tekemään hieman enemmän :) Aloitin luoksetuloilla. Taas Sir William varasti aavistuksen ja lähti matkaan n. sadasosa sekunttia ennen kuin ehdin sanoa käskyn.. Tuli lujaa ja liukui varmaan toista metriä mun taakse, kun ei oikein osannut ajoittaa jarrutustaan suhteessa kentän liukkauteen.. Otin sitten lähempää uudestaan ja nyt hyvin :) Hienosti malttoi odottaa (tosin muistutin kyllä jokusen kerran:) ja nyt ei myöskään ehtinyt kiihdyttää hirmuiseen vauhtiin, joten sivulle kääntyminen oli huomattavasti parempi :)) Sitten ruutua. Aluksi kaukaa suorapalkalla ja sitten paikanhakuja hieman lähempää. Tässäkin menee aika lujaa ja vaikka kääntyy oikeassa kohdassa, niin liukuu hieman turhan taakse. Palkkasin nyt aika eteen ja toivon, että palkan odotus saisi Viljon kääntymään jo pikkaisen aikaisemmin... Saa nähdä kuinka käy. Tämän jälkeen otin huvin vuoksi hieman piilon kiertoa :) Tämä on Viljosta superhauskaa (ja myös aika kiihdyttävää). Niimpä Sir William kiihdyttikin matkaan iloisesti jodlaten.. Hurvittelun jälkeen hieman liikkeestä seisomisia. Ihan ok. Samaten liikkeestä maahanmenot onnistuivat tällä kertaa aika hyvin. Jossain vaiheessa vähän ennakoi ja välillä keskittyy liikaa seuraamiseen + nostelee niin paljon etujalkojaan, että maahanmeno on hieman vaikeaa :) Lopuksi vielä seuraamista. Tämäkin ihan ok. Varsinkin kun kävelen reippaammin :) Kati sanoi, että hitaassa käynnissä Viljon kaikki jalat elävät ihan omaa elämäänsä :D Reippaammassa tahdissa meno näyttää huomattavasti tasaisemmalta.

Hyvät treenit ja molemmat veljekset olivat aivan superpäteviä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti