maanantai 16. huhtikuuta 2007

Kevään ensimmäinen jälkiEdellisen kerran Toivo on ajanut jäljen NOM:eissa, joten nyt oli jo korkea aika korkata jäljestykausi :) Tein aika lyhyen (ehkä 300-400m) jäljen, mutta sitäkin mutkikkaamman. Kulmia taisi olla ainakin kuusi, kolme tienylitystä ja yhden tien ylityksen jälkeen kuljin jonkin matkaa ihan tien viertä pitkin. Jäljen päässä odotteli palkkana pallo :))

Jäljen vanhentumista odotellessa tein Viljolle kolme lyhyttä, kaaren mallista jälkeä.Vähän epäilen, että en enää jaksa tehdä Viljolle mitään makkarajälkiä pellolle. Olen siihen hommaan ihan liian laiska :) Sitä paitsi Viljokaan ei tunnu kunnolla keskittyvän makkaransyömiseen, vaan yleensä viuhtoo menemään ihan mihin sattuu :( No, nyt en sitten laittanutkaan ruokaa jäljille, vaan ainoastaan rasiat jäljen päihin. Ensimmäinen ja kolmas jälki menivät oikein hyvin :) Toisella jäljellä Viljo havaitsi keskenkaiken autonrenkaan ja alkoi sitä pöhkimään :( Hemmetin hemmetti!

Toivon jälki meni loistavasti :) Se on kyllä aivan käsittämättömän hyvä otus!! Ei mitään hösäämistä tms. mitä voisi kuvitella tulevan pitkän tauon jälkeen, vaan Toivo eteni rauhallisesti, tarkasti ja varmasti kuin juna. Ihan niinkuin aina ennenkin :) Yhdessä kulmassa se teki pienen ympyrän, mutta muuten täydellistä työtä. Loppupalkan se tosin vainusi jo parinkymmenen metrin päästä ja vaihtoi siinä vaiheessa ilmavainuun. Ei haittaa mitään :))

Olin suunnitellut, etten kävisi tänä vuonna yhtään pk-kisaa, mutta saa nyt nähdä josko tästä kuitenkin innostuisi ja lähtisi vaikka sm:iin ;) No, katsellaan. Mun kisaintohan on ollut hukassa jo pidemmän aikaa ja motivaatio muutenkin ihan nollassa. Treenaaminen on kivaa, mutta kisoihin mulla ei jostain syystä ole mitään hinkua :(

Perjantaina ja sunnuntaina kokeilin Viljon kanssa taas pelastuskoirajuttuja. Olen ottanut jokusen kerran sillä ihan vaan pakoja ja nyt alkaa näyttämään siltä, ettei sekään toimi :(( Viljo alkaa selvästikin empimään lähestyessään maalimiestä, eikä homma muutenkaan näytä yhtään siltä kuin haluaisin :( Olenkin tullut siihen tulokseen, että pidän Viljon kanssa vähän taukoa pelastuskoiratreeneistä ja annan sen kasvaa. Kesän ajan jäljestelen ja sitten syksyllä voisi kokeilla uudestaan ukkojen etsimistä. Jos se ei silloinkaan ala sujumaan yhtään paremmin, niin sitten Viljosta ei ikävä kyllä taida tulla pelastuskoiraa :((


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti