keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

Keskiviikon touhuilutTänäänkin oltiin ahkeria ja lähdettiin tokoilemaan niihaman kentsulle :)


Otin Toivolla aluksi pari luoksetuloa tooosi pitkältä matkalta ja kuten arvata saattaa vauhti oli hurja :))) Sitten parin askeleen seuraamisia, yrityksenä saada Toivo edes jotenkuten ruotuun. Meni ihan ok. Noissa lyhyissä pätkissä on vaan se huono puoli, että silloin Toivon seuraaminen muuttuu lähinnä istumiseksi. Ei näytä kovinkaan näyttävältä, kun koira seuratessaan hinaa persustaan maassa.


Tein myös pari tunnaria ihan lyhyeltä matkalta ja ne tänään tosi hyvät :) Lähti suht rauhallisesti ja malttoi haistella. Omakin löytyi nopeasti ja varmasti :) Lopuksi vielä metristä hyppyä. Sitäkään en ole sm:ien jälkeen tainnut ottaa kuin korkeintaan pari kertaa. Nyt otin pelkkää menohyppyä lelulla. Toivon hypyt ovat yleensä aina hyvät, mutta lelulla se vielä parantaa entisestään :) Kapulan kanssa saattaa joskus tulla semmoinen laakahyppy, josta en pidä. Nyt hypyt mielettömän hyviä. Ilmavaraa ainakin 30-40 cm :))))


Viljolla otin vain vähän leikkimistä ja namilla perusasentoa+seuraamista. Meni oikein hyvin :)


Tokoilun jälkeen Toivo kävi uimassa ja Viljo räpiköi rantavedessä. Viljo on ihan ihme liejuryömijä ja sen täytyy lutrata kaikissa mahdollisissa kuraojissa sun muissa. Uimaan asti se ei vielä uskalla mennä, mutta veikkaisin että kesän aikana siitä kyllä muodostuu varsinainen vesipeto :)


 Jäähdyttelyn jälkeen piti ottaa vielä pieni esineruututreeni :) Tallasin kapean ja syvän ruudun, johon piilotin Toivolle 4 esinettä. Kolme ensimmäistä löytyivät nopeasti, mutta viimeinen oli taas työn ja tuskan takana. Viimeinen esine oli heijastin, joka on jostain syystä ollut Toivolle aina tosi vaikea. Lopuksi otin vielä yhden palauttavan harjoituksen ja vein ruutuun yhden suuren ja helpon esineen, jonka Toivo sitten bongasikin heti :)


Viljolle pari esinettä yksi kerrallaan. Viljami etsii tosi hyvin ja innokkaasti. Ensimmäistä esinettä se joutui etsimään tosi kauan, mutta hienosti se jaksoi :)


Tein Viljolle myös pari lyhyttä jälkeä. Se oli selvästikin yön aikana miettinyt asioita, sillä se meni tosi hyvin :) Intoa taaskin hurjasti ja jonkun verran se seilasi, mutta ei ollenkaan enää samallalailla kuin eilein. Se myös korjasi tosi nopeasti hukatessaan jäljen. Viljo on myös varsin ihana kun se lopulta löytää jäljen päässä olevan purkin. Tuskin paljon enempää voi koira mistään ilahtua :) Pätevä poika. Pikku tärpästikkeli marakatista taitaakin kehittyä taitava jälkikoira :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti