sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Pentupäivä

Tänään tokoiltiin Tamskin uudessa hienossa hallissa Leen pentusten kanssa. Kiva päivä ja olipa mukavaa nähdä kaikkia pitkästä aikaa! :) Pennuista paikalle saapuivat omistajineen Rin, Eicca, Penni ja Matti. Myös kasvattaja Mila jaksoi ajella Tampereelle asti pentuja ihailemaan.

Voitto on pienenä ja rauhallisena ehkä pentueen outolintu :P, mutta muuten pentue tuntui mielestäni varsin tasaiselta. Vilkkaita, vietikkäitä ja varsin voimakkaasti työskenteleviä koiria!! Kivalla tavalla myös hyvin mutkattomia, iloisia, yhteistyöhaluisia ja hyvin työstettävissä olevia. Ei ehkä ihan helpoimpia mahdollisia, mutta kasvattajan sanoja lainatakseni: "moottori ei näistä kavereista ainakaan tule kesken loppumaan!" :D

Voiton varvas ei valitettavasti ole parantunut odotusten mukaisesti, vaan uusi lääkärireissu on edessä ensi viikolla. Katsotaan sitten mitä toimenpiteitä varpaalle lähdetään tekemään.. Tästä johtuen meidän treenailut jäivät pentupäivän osalta melkoisen torsoksi :( Pikkaisen rauhallisia namijuttuja kuitenkin tehtiin. Seuraamista, jääviä, kaukoja ja tunnaria. Tunnari oli osittain pyyhkiytynyt Voiton muistista, mutta kaikki muu sujui varsin kivasti!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentti: