keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Valinnan vaikeutta

Kylläpäs tää onkin hankalaa. Yleensä kun käyn katsomassa pentuetta tiedän melkein heti minkä pennun itselleni ottaisin. Vaan nyt on tilanne jostain syystä toinen. Mulla on ollut alusta asti pari suosikkia joiden välillä olen miettinyt ja pähkäillyt. Hyvin erityyppiset pennut, joista molemmista löytyy ominaisuuksia mistä pidän. Ja jotta valinta ei ainakaan helpommaksi muuttuisi, niin viime päivinä näiden kahden pojan rinnalle on noussut tasaväkisenä kilpailijana vielä kolmaskin vaihtoehto.. Kirottua!! Syytän Lee Lisbethiä! Miksi se ei voinut tehdä vähemmän ihkuja pentuja tai edes ainoastaan yhtä poikaa? :P Saattaa olla että mun on pakko pitää nää kaikki ja kukaan muu ei saa yhtään mitään! ;o)


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommenttia:

 1. Tunnen niin tuskasi, jotenkin ns. "vieraita" pentuja katsoo kuitenkin vähän ulkopuolisin silmin, mutta jos ovat oikeesti 24/7 siinä silmien alla, niin mahdottoman vaikeaksi menee. Mervihän se Tertun sitten päätti pitää, se ei olisi ollut mun oma valinta, mutta loppujen lopuksi kun kaikki pennut on kivoja ja pentue suht tasainen, niin ei se valinta pieleenkään voi mennä :-)

  VastaaPoista
 2. Juu, näinhän se on. Mieluiten silti pitäisin nää kaikki :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi itsellä ei ole narttu koiraa, valinnan vaikeus olisi kertakaikkiaan liian haastavaa jos olisi pentuja silmien alla.
  Mutta muutaman näkemisen jälkeen ottaisin ison ruskean ;) Tai Einarin tai.. :D

  VastaaPoista