lauantai 17. marraskuuta 2012

Lisää videoita :)

Kuluneella viikolla on tokoiltu ahkerasti. Olen jopa jaksanut ajella hallille asti useampana päivänä :) Alla muutama lyhyt videopätkä la illan treeneistä. Kuvattu jälleen kerran kännykällä, joten laatu ei välttämättä paras mahdollinen. Sori :D

Toivo on tehnyt viime aikoina paljon kuuntelu- ja malttitreeniä. Sen on toisinaan vaikea päästää irti leluista, kapuloista, merkeistä, ym. Olenkin yrittänyt rikkoa kaavoja ja hieman sekoittaa Toivon odotuksia liikkeiden kulusta :)

Viljo kanssa on palattu jälleen kerran hihnaseuruuseen.. Se siirtyy helposti liian eteen ja ilman hihnaa minun on jotenkin niin kovin vaikeaa pitää kriteeristä kiinni. Katsotaan nyt jonkin aikaa miten lähtee kehittymään :) Itsestä ainakin tuntuu heti paljon paremmalta ja mielestäni Viljokin ymmärtää paremmin mitä siltä haluan.

Lee on hallitreeneissä tehnyt etupäässä vauhtijuttuja ja kotona on hinkutettu kaikkea tylsempää ;o) Ensimmäisessä pätkässä merkille menoja ja toisessa muutama nouto (ensimmäinen nouto melkein jo onnistuukin sivulle asti:) Hitaanpuoleisesti on edetty, mutta eipä meillä mikään kiire ole.Loppuhuipennuksena Viljon A :) Ens vuonna on kyllä pakko päästä kisaamaan!!(ennen sitä pitäis vaan saada rimat pysymään ylhäällä, pujottelua paremmaks ja Viljolla pysymään järki päässä:P)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti