lauantai 6. marraskuuta 2010

Työt kutsuu jälleen :(


Saikkuviikko takana ja treenailtua on tullut :) Alkuviikosta oli aikalailla veto pois (treenailin silti:). Loppuviikkoa kohden olo onneksi parani (ja treenailin siis silloinkin:). Sarin ja vesikoirien kanssa pidettiin myös muutamana aamuna vammatreenejä (Sarikin siis saikulla) ja tällä kertaa vissiin selvittiin myös ilman jälkitauteja (viimeksi Sarille tais tulla keuhkokuume..).


Tokoa, jälkeä, esineitä. Siinä aikalailla tämän viikon treenailut. Jäljestää ja esineruutuilla taisin ainakin neljänä päivänä. Tokoiltua tuli hieman harvemmin. Jäljellä ollaan keskitytty janoihin, harjoiteltu erilaisia maastonpohjan muutoksia (metsästä tielle jne.) sekä treenailtu keppejä ja kulmia. Metku ei sentään ole ihan näin vaativia treenejä tehnyt, mutta sillekin olen tehnyt jo huomattavasti pidempiä ja vanhempia jälkiä. Selkeästi Metkulainenkin kaipasi lisähaasteita, sillä se on vain parantanut menoaa kun vaikeutta on lisätty :))


Esineruutua varten saatiin tarhantäti Minnalta lapsilta vuosien varrella unohtuneita kenkiä, leluja ym. hyviä esineruutuesineitä :) Kiitoksia!! Niilläkin on jo parisen kertaa ehditty treenata :D Pääsääntöisesti on mennyt suht hyvin. Viljo on petrannut treeni treeniltä :) Toivo oli yhdessä treenissä tosi huono (juoksenteli vain siksakkia) :( Pienen ravistelun  jälkeen elpyi kuitenkin entiselleen ja on toiminut sen jälkeen loistavasti!! Metkulle olen kokeillut muutaman kerran viedä kaksi esinettä kerralla muistikuvaharjoituksena. Ensimmäinen menee aina hyvin, mutta toisen kohdalla on välillä vähän muistivaikeuksia :P Lisäksi Metku meinaa jäädä itsekseen leikkimään esineillä.. Erityisesti yksi uusi esineemme, lasten sandaali, vaikuttaisi olevan Metkun mieleen..


Tokossa ei mitään uutta erityistä. Toivo on ollut pääsääntöisesti hyvä!! Seuraaminen on nyt varsin jees. Tunnari hyvä ja ohjatussakin kääntyy loistavasti :)) Viljolla ruutu on parantunut (jarruttaa hyvin lätkälle:) ja luoksetulo on myös ollut varsin hyvä!! Ohjatun kanssa on sensijaan pientä säätöä :( Oikealle lähetettäessä kääntyy herkästi keskelle, eikä oikein edes suostu korjautumaan..


Metku on opetellut syömään nameja :) Metkulainen on nimittäin viimeaikoina ollut vähän sitä mieltä, että lelu sen olla pitää.. Haluan kuitenkin jatkossakin käyttää palkkana myös nameja, joten kyllähän niitten on pakko kelvata :P  Näyttää jo nyt huomattavasti paremmalta, kun olen vain ollut sitkeä enkä ole heti vaihtanut leluun :)


Eilen illalla käytiin pikaisesti katsastamassa myös talven uusi-vanha treenipaikka eli navetta. Pohja tuntui nyt TOSI hyvältä!!! Mukavan pehmeä, eikä ollenkaan niin liukas kuin pelkäsin! Kyllä siellä kelpaa liidellä ja tokoilla :) Metkukin pääsi korkkaamaan agilityuransa ja viiletti innoissaan putkesta toiseen. Lisäksi kokeilin siivekkeillä muutamaa pientä ohjauskuviota ja meni hienosti!! Metku keskittyy loistavasti, eikä ole ollenkaan samanlainen hullu-höyrypää kuin kaikki aikaisemmat elukat (ainakaan vielä :P). JEEE!! Luulen, että liitely Metkun kanssa tulee olemaan oikein mukavaa :))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti