sunnuntai 10. lokakuuta 2010

SunnuntaiToivo lymyilee varvikossa :)


Muutaman tunnin metsälenkin jälkeen tokoilemaan Tesomalle Katin ja Lotan kanssa. Vähän jäi meidän treenit tällä kertaa puuhasteluksi. Ei mitään kovin tarkasti mietittyä, oli kylmää ja loppuajasta pimeääkin :( Plääh. 


Toivo keskittyi lähinnä hillumiseen. Viljo teki useammankin ruudun (ja taas aluksi takaa yli). Prkl :( Sekä pari loistavaa noutoa!!! Metku oli metsälenkin jäljiltä vähän väsähtänyt, eikä keskittynyt yhtä hyvin kuin yleensä. Sen kanssa hinkasin etupäässä seuraamista ja Kati ystävällisesti kuvasi sitä myös videolle. Kiitos!! Metkun seuraamisessa on kuulemma se vika, että se lähtee helposti niiaamaan. Itse en tätä huomaa ja omasta näkövinkkelistäni katsottuna Metkun seuraaminen näyttääkin tosi hyvältä (kontakti ja päänasento ainakin ovat hienot:). Ongelma näkyy ainoastaan kun näkee koiran sivultapäin. Höh :( Miten hitossa voin edes korjata jotain, mitä en itse näe?


Laitan ehkä jossain vaiheessa seuraamisesta videopätkän tännekin, mutta sitä odotellessa tässä pikkupätkä tämänpäiväisistä sisätreeneistä. Kaukokäskyjä ja noudon alkeita yritetään tässä opetella :)


 


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti