keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Päivitys tökkii


Huh hellettä. Aivan järkyn kuumaa :( En tykkää yhtään. Treenata ei jaksa, lenkkeillä ei jaksa ja paimentamaan pitää mennä joko yömyöhään tai aamuvarhaisella (ja silloinkin on jo melkein liian kuuma!!). Tällä viikolla olen ollut yövuorossa ja käynyt laitumella aamulla heti töiden jälkeen. Hullun hommaa :) Päivällä on lisäksi tosi vaikeaa nukkua, kun on niin kuuma ja uni jää väkisinkin aika katkonaiseksi :( Ensi viikko pitäisi vielä jaksaa ja sitten alkaakin kuuden viikon hartaasti odotettu kesäloma :))) Ihanaa!!


Toivoa on kuntoutettu kovasti uittamalla (lenkeillähän ei näillä helteillä pysty:( ). Se ei ole enää ontunut, mutta vähän sellainen jäykänoloinen se kyllä on. Pitäisi ehkä käyttää sitä ennen syksyn Piiran aikaa vaikka fyssarilla tai hierottavana. Tokoillakin olen pari kertaa sen kanssa koittanut, mutta se on niiiiin vaikeaa. Se on aivan kahjo kun sen ottaa kentänlaidalla autosta :( Keskittyy kyllä hyvin sitten kun päästään aloittamaan, mutta ei se raukka kyllä yhtään tajua itseään säästellä :((


Muuttokuumekin olisi kova :) Jokusta taloa on jo tullut käytyä katsomassa, mutta vielä sitä oikeaa ei ole löytynyt :( Kaikissa on aina jotain puutteita. Liian pieni tontti, naapurit ärsyttävän lähellä, liian pitkä työmatka, liian kallis, jne. jne. No, eiköhän se oma kotikin vielä löydy, kun vaan sinnikkäästi jaksaa haeskella :))


Viime viikonloppuna treenailtiin Turun suunnalla Milan, Riitan, Pekan, Virven ja Hannan kanssa. Tehtiin koko setti: esineruutua, jälkeä ja tokoa/tottista. Menossa mukana Viljo, Toivon ottaessa edelleen vähän iisimmin. Esineruudussa Viljo oli ihan pätevä :) Kolme helpohkoa esinettä nousi suht nopeasti. Jälki puolestaan meni ihan päin Peetä :( Tehtiin Milan kanssa jäljet toisillemme ja käveltiin tietysti ristiin.. Vuk ajoi oman jälkensä ensin ja suurimmaksi osaksi hyvin ajoikin :) Ainoa mutta oli se, että lopussa eksyttiin hetkellisesti Viljolle tehdylle jäljelle, tampattiin edestakas ja lopuksi Vuk vielä löysi Viljon jäljen ensimmäisen kepin.. No, koska Turkuun asti oli ajeltu ja uutta jälkeäkään ei enää jaksanut alkaa tekemään, niin ei kun yrittämään :) Oli turkasen kuuma ja ajattelin (taas kerran), että pystyn kyllä pitelemään jälkiliinaa ilman hanskojakin.. Joopa-joo. Viljo lähti janalle kun raketti ja pari kertaa rykäsi liinaa aika voimakkaasti, jonka jälkeen oli p-a-k-k-o päästää irti. Tämän jälkeen sir William otti välittömästi jalat alleen ja sai kieputettua itsensä ihan umpisolmuun yhden kannon ympärille.. Selviteltyäni Viljon ja liinan irti kannosta matka jatkui hiukan rauhallisemmin ensimmäiselle kepille asti. Tai siis sinne missä se keppi oli ollut ennenkun Vuk sen bongasi. Viljo nuuskutteli kovasti ja oli ihan sen näköinen, että jossain täällä sen on oltava! Tuntui vähän kurjalta vain jatkaa matkaa, kun toinen niin kovasti yritti :( Näin jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt olla fiksu ja tajuta jättää kyseiseen kohtaan vaikka toinen keppi. Meidän harhatamppauksista Viljo sen sijaan selviytyi hyvin!! Se lähti varmanoloisesti ihan oikeaan suuntaan, vaikka useita muitakin mahdollisuuksia olisi ollut.. Hetken matkaa vielä taisteltiin ja sitten kohtaloksemme koitui tuoreemmat, ulkopuolisten metsässä liikkuneiden jäljet ja ajauduttiin yhdelle juuri merkatuista janoista. Tähän sitten keskeytin :( Höh!


Lopuksi käytiin vielä pikaisesti tokoilemassa/tottistelemassa. Viljo teki taas kerran perussettiä. Seuraamista, luoksetuloa, ruutua, kaukoja, jne. Kaikki ihan suht ok. Kisoihinkin kuulemma pitäisi ilmoittautua..


Kiitos seurasta ja ISO kiitos Milalle järkkäämisestä!! Pitää kyllä ottaa jossain vaiheessa uusinta! Vähän jäi kuitenkin tuo jäljestyksen epäonnistuminen kaivelemaan ;o)


Lopuksi vielä pieni kurkistus tulevaan. Aika veikeennäköinen vai mitä  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti