torstai 20. marraskuuta 2008

Pelkkiä rampoja :(
Eipä kuulu hyvää ei :((

Toivon toisessa takakoivessa on ollut jo pitemmän aikaa jotain häikkää. Välillä jalka on ihan ok ja kestää lenkitystä, juoksemista ym. mutta sitten ykskaks Toivo on täysin kolmijalkainen :( Olen koittanut pitää sitä levossa ja toivonut kovasti, että kyseessä olisi vain joku lihasvamma. Tällä viikolla piti mennä lekuriinkin, mutta nyt kun Toivo on taas ollut levossa, niin eihän se enää onnu.. Ehkä kuitenkin kokeilen vielä kerran kunnon lepoa ja sitten aletaan tutkimaan ja kuvaamaan, jos oireet edelleen uusivat??

Ilmeisesti tasapuolisuuden nimessä Viljokin meni sitten rikkomaan itsensä :( Lähdin tänään töiden jälkeen lenkittämään koiria ja laskin Viljon irti hiekkakentällä, jonka läpi kävellään aina metsään. Sir William lähti tuttuun tapaan kuin raketti, kyyläsi mennessään Toivoa ja juoksi täysillä päin jalkapallomaalia/-verkkoa. Viljo sotkeutui verkkoon ja meni ihan paniikkiin :( Se huusi aivan suoraa huutoa ja rimpuili :(( Lähdin juoksemaan kentän toisesta päästä ja päästyäni paikalle Viljo jo roikkui verkossa jotenkin ihmeellisesti ylösalaisin. Se oli niin solmussa, etten meinannut saada sitä edes irti :(( Se oli tosi järkyttyneen oloinen, jäykkä ja piteli toista etujalkaansa ilmassa. Tunnustelin varovasti jalkaa ja koitin kävelyttää Viljoa. Aluksi se klonkkasi ihan kolmella jalalla, mutta kotiin päästyä varasi jo jonkin verran painoa jalalle.

Nyt illalla Viljo edelleen ontuu, mutta on muuten varsin iloinen ja pirtsakka. Pitää kuitenkin seurailla. Todennäköisesti jalassa on revähdys tms. joten treenailla ei vähään aikaan, eikä kyllä paljon lenkkeilläkään :(((Ei kommentteja:

Lähetä kommentti