maanantai 8. syyskuuta 2008

Lisää tokoa :)
Sunnuntai-iltana tokoiltiin Tullin nurtsilla.

Toivo teki seuraamista. Alkuun aivan kamalaa. Edisti ja puski :( Lisäksi ennakoi LO käskytystä.  Varsinkin liikkeellelähdöissä nyki ja steppaili oikein urakalla LO käskyttäessä. Laitoin sitten jossain vaiheessa hihnaan, kun kyllästyin menoon ja tämän jälkeen teki hyvin.
Ruutu oli vaikea. Kentällä oli suht korkea heinikko ja ruutumerkit upposivat sinne aika tehokkaasti.. Toivo bongasi kyllä jotenkuten ruudun, mutta ajautui aluksi ruudun vasemmalle puolelle. Hetken pyöri siinä ja sen jälkeen tajusi korjata sisälle :) Uusinnalla sama homma. Kolmannella kerralla menin palan matkaa kohti ruutua avittamaan ja nyt hyvin.
Ohjattunouto. Ensimmäisellä lähetyksellä pallo merkin takana yllärinä. Tämän jälkeen noudatin ensin vasemman puolen ja sitten oikean. Molemmat ok.
Kaukot. Kisamatkalta koko sarja aloittaen tällä kertaa seisomisesta. Teki tosi hienosti :) Kaikki asennot suht puhtaita, eikä tainnut liikkua senttiäkään :))
Lopuksi vielä tunnaria. Aluksi hakeutui vieressä olevalle merkille.. Tästä singahti sitten kapuloille, kun vain odotin ja katsoin kohti kapuloita. Oli niin innoissaan kapuloiden löytymisestä, että nappasi heti ensimmäisen mahdollisen suuhunsa :( Tämän jälkeen aloitti työskentelyn ja palautti oman. Uusinnalla hieman parempi, mutta edelleenkin turhan hätäistä työskentelyä.Viljo aloitti jälleen luoksetuloilla. Nyt ei enää mennyt mun hämyihin, mutta LO käskyistä hytkyi ja nyki alussa varsin voimakkaasti. Loppuakohden maltti parani taas :)
Noudot. Jos nyt tällä kertaa pysyi luoksetuloissa, niin noudoissa ei todellakaan pysynyt.. Lähti varmaan tsiljoona kertaa samantien kun heitin kapulan.. Päädyin lopulta pitämään pannasta kiinni, kun treenin idea ei kuitenkaan tällä kertaa ollut se paikalla pysyminen... Kapulanotot olivat edelleen tosi hienoja. Ei yhtään lennättänyt, vaan nappasi nopeasti ja lähti heti kiitämään takaisinpäin :) Yksi kapulan otto oli aivan ihmeellinen. Viljo teki megaloikan jo monen metrin päästä ja nappasi kapulan liitäessään ilmassa. Tämäkin kapulanotto kuitenkin varsin siisti :)
Jääviä liikkeitä otin sekaisin. Istuminen hieman hidas, joten avitin sitten pikkaisen kädellä. Muut varsin ok. Lisäksi otin idarin alkeita :) Jätin seisomaan ja kiersin hieman neliötä muistuttavaa lenkkiä. Hyvin pysyi (tosin pallo oli edessä auttamassa;)
Ruutua otin pitkältä matkalta niin, että aina välillä ruudussa oli lätkä ja välillä ei. Ihan ok.
Lopuksi vielä kaukoja ja seuraamista. Kaukoissa pakittaa edelleen varsin voimakkaasti seisomaan nousuissa. Muut vaihdot suht ok. m-i vaihdossa saattaa tosin joskus hieman jumittaa. Seuraaminen oli tällä kertaa aikas hyvää. Paikka on hieman liian edessä, mutta nyt ei kovinkaan paljoa pomppinut. Ehkä tämä tästä :)
Loppuhupennukseksi Viljo sai tehdä vielä tolpankiertoja. Ja kylläpä Sir William juoksikin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti