tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kuulumisia ja videoita :)


Pentutreenit on alkaneet :) Vihdoinkin! Toko-sm:t ovat takana ja kesäloma koitti. Pari ekaa kesälomapäivää kului vain toipuessa ja löhöillessä, mutta nyt on treeni-into jälleen löytynyt. Pennullehan tämä tarkoittaa suurinpiirtein kolmea lyhyttä treenisettiä per päivä (Lee syö kolme kertaa päivässä ja ennen ruokaa pitää aina jotain pientä tehdä:). Tällä hetkellä meillä on työn alla erityisesti seuraaminen. Olen valinnut jälleen kerran hieman erilaisen tavan lähteä liikkeelle. Jännä nähdä miten edistymme ja mikä on lopputulos!  Suunnitelmissa on lähteä rakentamaan oikeaa paikkaa luopumisen kautta ja lisäksi olen tehnyt sivulletuloja sekä takaosankäyttöharjoituksia laatikon avulla.

"Yhtään en oo tässä kurakossa lutrannut!!"

Toivo ja Viljo ovat päässeet molemmat kertaalleen kisamaisiin tottistreeneihin. Olemme käyneet kuokkimassa huippuseurassa ja päässeet treenaillemaan PK-SM kisoihin lähtijöiden kanssa! Aivan loistavaa :) Toivo tempaisi oman settinsä Niihamassa ja saimme vieläpä suullisen arvostelunkin, kun Hermiön Outi saapui paikalle harjoittelemaan tuomarointia. ISO kiitos!! Toivon suorituksessa ei ilmennyt mitään uutta eikä yllättävää. Seuraaminen levisi välittömästi kentälle tultaessa :( ja suurinosa sivullesiirtymisistä oli vajaita... Kivaa meillä kuitenkin oli ja Toivon kanssa on aina niin mukava mennä <3

Viljo käväisi tottistelemassa Mutalassa ja yllättävän hyvin sir Williamkin meni. Itselläni on vaan aina takaraivossa tunne, että Viljo on sellainen pikku fifi eikä sen tekeminen ole tarpeeksi intensiivistä ja voimakasta pk-puolelle :-P Onhan se toki sähäkkä ja nopea, mutta, mutta... Hyppytekniikkaa pitäisi ainakin hioa ja PALJON jos vielä pk-jäljellä kisaamaan mielisi. Nyt Viljo meni puhtaasti yli ja ilmaakin jäi esteen väliin reilusti, mutta tekniikka on tosiaan huono ja mielestäni koira hieman epävarma.


Tottistelujen ja pentutreenien ohella meneillään on parikin projektia :) Minusta on mukavaa kokeilla kaikkea uutta ja tällä hetkellä työn alla ovat mm. tulitikkutunnari ja lisäksi olen työstänyt korokeen avulla eteentuloja jne. Alla pari lyhyttä videopätkää Viljon treenailuista.
Kotona kesäloman suurin projekti on talon maalaus. Väri vaihtuu samalla hieman kirkkaamman punaiseksi :) Kuvassa kuistin alaosa on jo maalattu ja yläosassa vielä vanha väri.

2 kommenttia:

  1. Tuo tulitikkutunnari näyttää hyvältä! Itse sain Vuorenmaan Markolta vinkin kokeilla tunnaria, niin, että siellä on kaiken maailman tavaroita (lelut, merkit, kapulat jne.) Liisää kuulemma keskittymistä.

    VastaaPoista
  2. Olen myös tehnyt tunnaria kuvaamallasi tavalla :) Kiva harjoitus, mutta valitettavasti ainakaan meillä ei auttanut siihen varsinaiseen ongelmaan. Viljo oli hirmu pätevä kun haasteita oli enemmän, mutta jatkoi säätämistä vanhaan malliin heti kun tehtiin kisamaista :-/

    VastaaPoista